2777
2789

میدونم خیلی سنگ دلانست اینو بت بگم اما دیگه نمیخواد ادامه بده ولی عذاب وجدان داره میخواد کاری کنه خودت پشیمون شی وبری

برای دوست خودم دقیقا همین اتفاق افتاد،پسره یه روز گف خانوادم نمیخوانت یه روز گف باکسی دوستم خیانت کردم لیاقتتو ندارم آخرم رفت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
امروز نگفتم اومدم سرکار جدید شک کرد گفت برو ولم کن باز عکس فرستادم تا باور کرد سرکارم. گفت تو میخوای ...

چی بگم چقدر سختتت 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره مثل گذشته جذبش کن به خودت وابستش کن، وقتی شوهرت طرفت باشه تمام دنیا م باهات بجنگن مهم نیست ت ...

پدرشوهرت😨

نمیتونم بازم خیالم راحت نیس همش فک میکنم از دستش میدم انقد باز خانوادش اذیت میکنن که اخر طلاقم میده خسته میشه😭 

شوهرم خودشم نمیدونه چی میخواد همین اقا ورمیداشت منو به زور و دعوا میبرد به هر بهونه و نقشه ای خونشون همش که بی حرمتم کرد.بعدم نبین الان میگه موهاتو کن تو اتفاقا برعکس ادمیه که دوس داره زنش خیلی تو چشم و تعریفی باشه و امروزی. کلا نمیفهمم چی میخواد

لطفا درخواست دوستی ندید
شيوا خانواده اش به خاطر پول اون دختره مطمئنا اونو ميخوان به نامزدت هم بگو اينو  بگو من هزچقدرم ...

خودش اینارو به من میگه بعد همینو من بگم بهش برمیخوره

لطفا درخواست دوستی ندید
میگه بیا خانوادمو ببین همش تا نظرشون دربارت عوض شه ببینن عوض شدی خوب شدی😤

عزیزم بزار واقعا تغییر کنی

وبه حرفش گوش بدی بری خونشون البته قبلش بکشش خونتون ...

اما توهم ذهنیته خانوادشو عوض کردی اون برای اینکه بیاد سمتت حمایته خانوادشو نیاز دارهوپس باید خاطر هردوتون و گذشته ایی که اشتباهاتت داشتین باید بری و شیرینی و کادو بخری و بگی اومدم دلجویی

اگه واقعا تغییر کردیو زندگی میخوای بکنی باید بری تو دل خانوادش جا کنی و اون دخترو با لگد بندازی بیرون...الان برگه برنده دسته توه از این فرصت استفاده کن

به این فک کن اگه از اون دختر میخواست واقععععععا اون چیکاراااااااا میکرد؟؟؟؟؟؟

مطمئنا از این فرصت عالی ترین استفاده رو میکرد وکلی خودشو تو دلشون جا میکردو دلبری نیکردو کادو زبون میریخت

این فرصتو از دست نننننننننننننننننده دختر

هرچی زودتر بری زودتر به نتیجه میرسی

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤
پدرشوهرت😨 نمیتونم بازم خیالم راحت نیس همش فک میکنم از دستش میدم انقد باز خانوادش اذیت میکنن که اخر ...

شوهر منم دوست داره شیک پوش باشم و ارایش ملایم وقشنگ داشته باشم اما موهام بیرون باشه بدش میاد

همه مردا از زن امروزی خوششون میاد متین و معدب ولی بی حجاب نباشه

چقد مشاوره ای که رفته بودم خوب بود خیلی اروم شدم انگیزه گرفتم ذهنمو باز کرد باید باز برم پیشش پریشون ...

میشه لطفا بگی اون مشاوره تهران هست؟ اسم و آدرسش را داری؟ ممنون میشم لطف کنی بهم بدی،خیلی لازم دارم.

خداوندا: این یکی دعا نیست ، یه خواهشه ، یه التماسه ؛ مهربانی را به قلب ما بازگردان.
باشه

اینقدرم به مهریه فک نکن

خواهر منم همین کارو باهاش کردن با 8تا مهریه به نیت امام رضا ازدواج کرد ولی داره زندگی میکنه و هیچکدومشون به مهریه فک نمیکنن

نمیگم کم خوبه یا بده یا زیاد خوبه یا بده

بحثم اینه رفتی اونجا اصلللللللللا راجبه مهریه حرف نزن بزار با حیا و خانمانه رفتار کنی اگه اونا هم راجبه مهریه گفتن و بی ادبی کرون جیزی نگو

اگه تو شوهرتو دوس داری پس بخاطر اونم که شده باید به خانوادش احترام بزاری 

شیوا بزار خودش انتخاب کنه تحت فشارش نزار اون میدونه تو میتونی براش شکایت کنی

پس از حق حقوقت آگاهه

اینجوری در آینده تا تقی به توقی میخوره نمیاد بهت سرکوفت بزنه

پول خوشبختی نمیاره ولی نباشه بدبختی میاره ،بعدم این آقا دوس داره زیر بلیط پدر دختره باشه و اونوقت میدونی دختره باهاش چطور برخورد میکنه، الان تو هستی دختره انقد میخواد جذبش کنه وقتی رقیب نباشه  اوضاع جور دیگست

اگه خواستی کمکت میکنم بری اونجا چیا بگی و چیکار کنی 

الان نه یکی دو روز بگذره اعصابم اروم شه یکم بعد ببینم امشب چیکار میکنه من میدونم منظورش برا تولد پیامبر بود. که برم اونجا

لطفا درخواست دوستی ندید
میشه لطفا بگی اون مشاوره تهران هست؟ اسم و آدرسش را داری؟ ممنون میشم لطف کنی بهم بدی،خیلی لازم دارم.

اره عزیزم اگه دوستمی که هیچ اگه نه درخواست میدم قبول کن خصوصی بهت بدم شمارشو فردا چون تو کشو محل کارمه

لطفا درخواست دوستی ندید