2777
2789
مرسی گلم ولی دقیقا دو دیقه بعد از اینکه گفت برو نمیخوامت. اصلا نمیتونم هنوز باور کنم شاید دختره نره ...

بگو پدر و مادرت  از اتفاقات بینتون خبر ندارن حتی اگه فاصله تا عقد بیفته بهتر میتونی نامژدتو جذب کنی یا اگه سرد شدی  عکس العمل بهتری داشته باشی

خدا کنه باز قاطی نکنه. میدونم مسخره ست ولی عمده مشکلات ما از همین چیزا شروع شد نرو نیا حرف و حدیث هرکاری میکردم به یکی برمیخورد 😢

لطفا درخواست دوستی ندید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودش گفت صد و چهارده تا مهرت میکنم بعدا باباش کرد چهارده تا خب حرص میخورم بدم میاد از باباش ولی نمیتونم بهش بگم تو که میگی مادر من زندگی مارو خراب کرده پس چرا خودت انقد تحت نفوذ خانوادتی

لطفا درخواست دوستی ندید
خودش گفت صد و چهارده تا مهرت میکنم بعدا باباش کرد چهارده تا خب حرص میخورم بدم میاد از باباش ولی نمیت ...

مث پدرشوهرمنه....تااخرهمین گنده ها....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

شیوا جان این مدت همش تایپیکت را میخوندم و پیگیرت بودم عزیزم،خیلی برات دعا کردم که ایشالا با خیر و خوشی به عشقت برسی و تا ابد باهم بمونید و خدا خیرت را در اونچه که دلت میخواد قرار بده،شیوا جون قربون دل شکستت،خدا دل شکسته را خوب میخره ها،ناامید نشو،سوره طلاق و مزمل را زیاد بخون،محبت زن و شوهر را زیاد میکنه، یا ودود هم زیاد بگو،واسه منم دعا کن خدا گره زندگبمو با دستاش باز کنه.

خداوندا: این یکی دعا نیست ، یه خواهشه ، یه التماسه ؛ مهربانی را به قلب ما بازگردان.
میگه بیا خانوادمو ببین همش تا نظرشون دربارت عوض شه ببینن عوض شدی خوب شدی😤

برو ببینشون انگار ن انگار اتفاقی افتاده

هرچی گفتن گوش کن جواب نده

بذار آب از آسیاب بیفته

مهریه ات چ ۱دونه چ ۱۴تا چه ۱۱۴تا چ ۱۰۰۰تا واست خوشبختی نمیاره

البته ب اونا ام حق بده ک بترسن

چرا هی فک میکنی ب راحتی ولت میکنه؟

اگه ازش اطمینان نداری چرا میخوای ازدواج کنی باهاش؟

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
اره.به من همه چیو میگه بیشتر دوستش بودم همیشه بعد زنش

این خوبه ک اول دوستین اما اینکه در مورد روابطش با دختره میگه آخر بیمعرفتیه

بعدا چطور میخواد جبران کنه؟الان چون میخوای بدستش بیاری واست مهم نیست اما بعدا دونه ب دونه یادت میاد و زجر میکشی

شیوا جان این مدت همش تایپیکت را میخوندم و پیگیرت بودم عزیزم،خیلی برات دعا کردم که ایشالا با خیر و خو ...

مرسی از محبتات الهی مشکلت حل شه عزیز دلم

لطفا درخواست دوستی ندید
برو ببینشون انگار ن انگار اتفاقی افتاده هرچی گفتن گوش کن جواب نده بذار آب از آسیاب بیفته مهریه ات ...

اینکه میخوامش ربطی به این نداره که دلم قرص نیست حتی بعد عقد بااین خانوادش.فرقی با دوره صیغم نمیبینم

لطفا درخواست دوستی ندید

دوباره مثل گذشته جذبش کن به خودت وابستش کن، وقتی شوهرت طرفت باشه تمام دنیا م باهات بجنگن مهم نیست

تو فکر کن رفتنت بخاطر عشقته برای همین تلاشی که داری میکنی 

فقط به هیچ وجه تنها نرو با خودش برو با خودش بیا،ساعت طولانی هم خونشون نباش سنگین برو بیا وقارتو داشته باش

مگه شوهرت همین سنگین ورنگین بودنو نمیخواد ،اینطور باز بهت احترام میزارن

پدر شوهرا همینن ، پدرشوهرم خیلی سر مهریه چونه زد بعد خودش خواست مجدد ازدواج کنه دارو ندارشو به اسم زنه کرد به اضافه حق طلاق

اینکه میخوامش ربطی به این نداره که دلم قرص نیست حتی بعد عقد بااین خانوادش.فرقی با دوره صیغم نمیبینم

شيوا خانواده اش به خاطر پول اون دختره مطمئنا اونو ميخوان به نامزدت هم بگو اينو 

بگو من هزچقدرم خوب باشن اونو واسه پولش ترجيح ميدن به من 

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

نگران اون زمان نباش

اون زمان رو بسپار ب وقت خودش

اونا هم بالاخره میپذیرن

و البته بستگی ب رفتارای تو ام داره