2777
2789
پس کی خبر میده نامزدت ک تصمیمشو گرفته یا ن😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢کی سه شنبه میشه😭� ...

امروز نگفتم اومدم سرکار جدید شک کرد گفت برو ولم کن باز عکس فرستادم تا باور کرد سرکارم. گفت تو میخوای واقعا با من زندگی کنی گفتم بله گفت با همه سختیا مشکلات گفتم بله گفت امام رضا رو دوست داری گفتم خیلی گفت میبرمت ان شاءالله گفتم ان شاءالله گفت ولی صبور باش گفتم باشه گفت گاهی بیا خونمون ببیننت چقد تغییر کردی. دوس ندارم برم بچه هاااااا😭 اصلا درسته؟ مادر پدرمو کوچک نکرد با تنهایی پاشدن رفتن اونم بی دعوت؟

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز نگفتم اومدم سرکار جدید شک کرد گفت برو ولم کن باز عکس فرستادم تا باور کرد سرکارم. گفت تو میخوای ...

منظورشو نفهمیدم مگه قرار نیست به زودی عقد کنید ؟ خب خودش باید خانواده ش رو اماده کنه دیگه . بعدم اونا اول باید بیان برای تعیین تاریخ عقد . وقتی بیان خب اشتی میکنید تموم میشه . نکنه بازم میخواد موضوع رو کش بده ؟ دختره رو رد کرد بره ؟

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
مگه خونوادش میدونن هنوز همو می بینین؟

ای بابااااا😂😂😂😂 په هرشب چی مینویسم این همه که گلو برد داد خواهرشو باباش گفت چهارده تا بیشتر مهر نمیکنم و...

لطفا درخواست دوستی ندید
ای بابااااا😂😂😂😂 په هرشب چی مینویسم این همه که گلو برد داد خواهرشو باباش گفت چهارده تا بیشتر مهر ...

واااای راس میگی😂😂😂

اگه گف بیا بریم خونه معطل نکن برو باهاش 

⚘خدایا شکرت❣
منظورشو نفهمیدم مگه قرار نیست به زودی عقد کنید ؟ خب خودش باید خانواده ش رو اماده کنه دیگه . بعدم اون ...

اتفاقا نه تنها منظور منو فهمیدی بلکه منظور اونم فهمیدی. دختره رو نه هنوز احتمالا امشب بهش بگه نمیدونم سیریش بره یا باز بچسبه

لطفا درخواست دوستی ندید
اتفاقا نه تنها منظور منو فهمیدی بلکه منظور اونم فهمیدی. دختره رو نه هنوز احتمالا امشب بهش بگه نمیدون ...

ایشالا که میره  . شماهم به زودی عقد میکنید و از مشهد میای برامون پست میزاری . 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
شيواجون پس تمومه تو رو انتخاب كرد؟؟خدارو شكر عزيزم تبريك ميگم

مرسی گلم ولی دقیقا دو دیقه بعد از اینکه گفت برو نمیخوامت. اصلا نمیتونم هنوز باور کنم شاید دختره نره باز دل نامزدم بسوزه شاید باز خودش بهونه بگیره. شاید خانوادش بیان عوضی بازی دربیارن چون منو نمیخوان دعوا شه. بخصوص اینکه میگه پس صبور باش یعنی حالا حالاها حرف عقد نیست. من این استرسو تا ابد دارم وقتی مهریم چهارده تا باشه چه فرقی با دوره صیغم دارم؟ به راحتی ولم میکنه حتی دیگه جای شکایتم نمیمونه برام

لطفا درخواست دوستی ندید

من با تمام وجودم دوست ندارم خانوادشو بخصوص باباشو که همش میخواد با بی ادبی بگه چهارده تا مهرته ها😡😩

ابجیش که بلاکم کرده قطعا از اتاقش بیرون نمیاد یا سگ محل میکنه بعد من پاشم برم مطمئنم عوضی بازیشونه زنگ میزنن مادر پدرمو میکشن اونجا به اسم دعوت ولی تا دنیا دنیاست میگن مادر پدرش اومدن خونمون ما نرفتیم ما نمیخواستیم و...

لطفا درخواست دوستی ندید

اره باید بگم اون بیاد خونمون از مامان اجازمو بگیره منو ببره خونشون بعد بسپارم مامان تحت هیچ شرایطی اگه زنگ زدن دعوتشونو قبول نکنه

لطفا درخواست دوستی ندید