2777
2789
اگه میگفتم رفتم بیرون بدتر میشد قبلا انقد مجبور نبودم دروغ متنفرم از دروغ دیدم عصبانیه مجبور شدم این ...

من حس ميكنم پسره بين دو راهي مونده شديددددد اون دختره رو هم دوستش داره مطمئن باش و خانوادشم اونو ميخوان 

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
از دوستان خواسته بودم گزارش بزنن میره تو پر بازدید واقعا عصبی میشم هر ادمی میریزه اینجا من میخوام فق ...

به نظرم منطقی باهاش صحبت کن تکلیفتو مشخص کنه اینجوری که نمیشه یه روز اینوریه یه روزاونوری اگه اینجوری پیش بره خودت ازدست میری ازمن گفتن حالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن  ۲روز دیگه اینا ام واسشون ی اتفاقی پیش میاد اون وقت میفهمن از کجا خوردن

امیدوارم برای هیچکس هیچ گرفتاری پیش نیاد یه لحظه ریختم به هم واقعا راضی به اذیت شدن کسی دیگه نیستم عین دیشب عیب نداره بذار خوش باشن چیکار کنم ندارم انرژی برا اینا بذارم دیگه

لطفا درخواست دوستی ندید
اگه میگفتم رفتم بیرون بدتر میشد قبلا انقد مجبور نبودم دروغ متنفرم از دروغ دیدم عصبانیه مجبور شدم این ...

شیوا جان اگه میخای بدستش بیاری و تکلیف زندگیت روشن بشه باید سعی کنی اروم باشی و تا میتونی دروغ نگی چون اگه امروز تورو بیرون میدید مطمین باش قیدتو میزد

ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻟﺬﺕ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ: ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ !

خوبه والا چ ریلکسی ...آقا میگه دارم میرم پیش فلانی عین خیالت نیست ..یبار میگه میخوامت یبار میگه نمیخوام..دوست ندارم اینو بگم اما بنظرم این اقا میخواد تلافی اذیتات رو کنه اینجوری هی امید بده و...بعد یدفعه خبر ازدواجش با همون دختره رو بده... برو دنبال زندگیت اینمدلی نمیشه زندگی کرد.اون دختره هم ول کن نمیشه .معلومه نامزدتم میخوادش ک نمیتونه جدا بشه ازش .هم خرمارو میخواد هم ...

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
ببین باهاش راست وحسینی حرف بزن ببین حرف حسابش چیه چه توقعاتی ازت داره عزیزم اگه مشکلش حجابه که خب بن ...

چرا واسه کسی که خودش حداقل های رو رعایت نمیکنه این بیاد رعایت کنه...اگه دوست داره خانمش فاطمه باشه خودشم باید علی باشه...

وقتي در جريان نيستي حرف نزن  اون دختره پريده وسط زندگي اينا همه نامزد ها گاهي دعوا دارن اون دا ...

حالا شما چرا مثل اسفند رواتیشی؟باتو بودم مگه؟کل تاپیکاشو خوندم.برو دقیق بخون..😞😞

😁😁😁.اخه عصبی میشم داره رابطه اون دختر بیچاره رو خراب میکنه

والا اون پريده وسط اين و نامزدش

چرا درست نميخونين تايپكاي قبلي رو و عجولانه قضاوت ميكنيد؟

❤️تکه ای از من نیستی،تمام منی،دوستت دارم همسر عزیزم❤️

فکر نمیکنی اینکه حساس شده رو ظاهر و بیرون رفتنت نشونه خوبیه؟ به نظرم کم کم دیگه باید تصمیم بگیره کدوم وریه. 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

شیوا جون تو اگه با این ازدواج کنی به مشگل میخوری الان تابع احساساتتی بعدا پشیمون میشی.کاش ما دخترا ی ...

عقل ندارم دیگه مثلا این چند سال باعقلم میخواستم لرم جلو وضع این شد.دیگه فقط میخوام دلم اروم باشه فقط همین 

لطفا درخواست دوستی ندید