بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تاپیكاتو كه میخونم استرس میگیرم. امیدوارم از حرفم ناراحت نشی ولی این پسر به دردت نمیخوره. نه برای تو شوهر خوبی میشه نه برای اون دختر چون یه پسر دمدمی مزاج و بی ثباته. انقد خودتو اذیت نكن تو گذشته هر چیزی هم پیش اومده مهم نیست از الان تصمیم درست برای زندگیت بگیر. همه چی رو تموم كن چ از همه جا بلاكش كن. برای خوشبختی و ارامش اعصابت اینكارو كن. همه تجربه رابطه اشتباهو دارن مهم اینه كه ادم وقتی میفهمه یه رابطه هر چند اولش عالی بوده ولی الان دیگه ازاردهنده شده بتونه انقد قوی باشه كه تمومش كنه. بیشتر از این به روح و روانت صدمه نزن.
والا اون پريده وسط اين و نامزدش چرا درست نميخونين تايپكاي قبلي رو و عجولانه قضاوت ميكنيد؟
خوندم.این تامدتها نامزدشو ول کرد و روزای ناراحتی پسره دختره مرهمش بوده.حالا چرا وقتی داره بهش دلگرم میشه ول نمیکنه؟احساساتی برخورد نکنین.هرپسری ممکنه قبل ارتباط جدید باکسی باشه.وقتی بااون شرو کرد یعنی رابطه ی این ازبین رفته.
عزيزم من مطمعنم اگه به تو هم برگرده اون دختره كلا هم از زنديگت بره بازم تو با اين ادم خوشبخت نميشي نميخوام نا اميدت كنم. ولي عزيز دلم بنظرت كسي كه يه روز به روز شخصيتش تغير ميكنه ميتونه يه تكيه گاه واسه تو باشه