2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امیدوارم برای هیچکس هیچ گرفتاری پیش نیاد یه لحظه ریختم به هم واقعا راضی به اذیت شدن کسی دیگه نیستم ع ...

اون طلسمي كه برات گرفته رو صد در صد برو باطل كن حرف گوش كن

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
😁😁😁.اخه عصبی میشم داره رابطه اون دختر بیچاره رو خراب میکنه

اون خانم اومده وسط رابطه اینا بعدشم این خانم باکرگیش رو از دست داده اونم تو جامعه ای که اگه عقد نکرده باکره نباشی بدبخت میشی

ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻟﺬﺕ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ: ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ !

پسره تا یه دختر بهش نخ داده اینو ول کرده حالاهم راحت میگه میرم میش اون یکی

استارتر هم دیشب رفت هایلایت هجومی کرد پسره بازهم جوگیر شد اون یکی دختره رو فراموش کرد حالا که این پریود شده استارتر و ول کرده باز😦 

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
بازم😂😂😂 پارت اخرش دیشب نبود؟؟؟

نه بابا وَاین داستان سر دراز دارد😂😂😂

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

عزیزم تاپیكاتو كه میخونم استرس میگیرم. امیدوارم از حرفم ناراحت نشی ولی این پسر به دردت نمیخوره. نه برای تو شوهر خوبی میشه نه برای اون دختر چون یه پسر دمدمی مزاج و بی ثباته. انقد خودتو اذیت نكن تو گذشته هر چیزی هم پیش اومده مهم نیست از الان تصمیم درست برای زندگیت بگیر. همه چی رو تموم كن چ از همه جا بلاكش كن. برای خوشبختی و ارامش اعصابت اینكارو كن. همه تجربه رابطه اشتباهو دارن مهم اینه كه ادم وقتی میفهمه یه رابطه هر چند اولش عالی بوده ولی الان دیگه ازاردهنده شده بتونه انقد قوی باشه كه تمومش كنه. بیشتر از این به روح و روانت صدمه نزن. 

ماشالا

والا اون پريده وسط اين و نامزدش چرا درست نميخونين تايپكاي قبلي رو و عجولانه قضاوت ميكنيد؟

خوندم.این تامدتها نامزدشو ول کرد و روزای ناراحتی پسره دختره مرهمش بوده.حالا چرا وقتی داره بهش دلگرم میشه ول نمیکنه؟احساساتی برخورد نکنین.هرپسری ممکنه قبل ارتباط جدید باکسی باشه.وقتی بااون شرو کرد یعنی رابطه ی این ازبین رفته.

شاید اینطوری دست از سر اون پسره و نامزد بیچارش برداره.....هیچ کدومتون جای دختره نیستین.

اونجور که تاپیکاشو خوندم اون دختره بعدا اومد وسط زندگیش بعدم همه اینا به کنار دلیل نمیشه ادم اونجوری بگه به کسی 

پسره تا یه دختر بهش نخ داده اینو ول کرده حالاهم راحت میگه میرم میش اون یکی استارتر هم دیشب رفت هایل ...

استارتر یه هفته رو تحمل کن بعدش برو تو کار گریم نجومی صددرصد جواب میده😂😂😂

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

عزيزم من مطمعنم اگه به تو هم برگرده اون دختره كلا هم از زنديگت بره بازم تو با اين ادم خوشبخت نميشي نميخوام نا اميدت كنم. ولي عزيز دلم بنظرت كسي كه يه روز به روز شخصيتش تغير ميكنه ميتونه يه تكيه گاه واسه تو باشه