2777
2789
خب این چی میخواد مگه نمیگفته بهت ب اون دختره گفته نمیخوادش دیگ باز چرا میره سراغ اون

نگفته الان با منه فقط گفته فکرش هنوز پیش منه دختره هم میفته به التماس و تهدید که خودمو میکشم چون سر طلاقشم قرص خورد برا خودکشی و مدتها رفته پیش دکتر اعصاب بخدا دل هممون میسوزه ناراحتم اونم این وسطه ولی نمیتونم بگم برو که وقتی میدونم میخواد باشه باهام دل منم میخواد چرا بره

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شيوا جون من بهت پيشنهاد ميكنم يكم خودتو عوض كن مثلا تيپ ظاهريت و يه سرى اخلاقات كه ميدونى اون دوست نداره و اينكه زياد بهش پيام نده و زنگ نزن

و بهش بگو به خودت واگذار كردم خودت تصميم بگير كه ميخواى چيكار كنى و هرتصميمى بگيرى من قبول ميكنم

فقط بگو از اين وضع خسته شدم و هرچه سريع تر تصميم بگير

خوندم.این تامدتها نامزدشو ول کرد و روزای ناراحتی پسره دختره مرهمش بوده.حالا چرا وقتی داره بهش دلگرم ...

چي بگم والا،حرفتون درسته

❤️تکه ای از من نیستی،تمام منی،دوستت دارم همسر عزیزم❤️

وااااااي چي ميگين شماها بابا اين بنده خدا خودش ناراحته عصاب نداره مياد اينجا اروم شه شما چرت پرت ميگيد فراريش ميدين 

اونجوري كه شما فك ميكنيد نيس 

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن 

ببین اون الان با یکی دیگه بوده چندماه ..‌معاشقه داشتن ..از ازدواج و...حرف زدن ..اصلا بیاد بگه ببخشید بیا زندگی کنیم ‌میتونی واقعا؟؟؟ باید همش استرس و جنگ داشته باشی ک چرا دیر اومدی ..چرا گوشیت ز خورد ..چرا ال و بل کردی نکنه دختره برگشته و...این اقام مطمئنا ک در عرض ۲ماه برات جایگزین اورده بازم همینکارو خواهد کرد...

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
ببین باهاش راست وحسینی حرف بزن ببین حرف حسابش چیه چه توقعاتی ازت داره عزیزم اگه مشکلش حجابه که خب بن ...

اگه بخواد واقعا حتما میکنم دیشبم کامل شالمو کشیدم جلو موهامو جمع کردم زیر پالتوم موضوع این نیست بهونه گیریاشه ترسش از منه از شکست دوباره از طرف منه. فردا میخوام باهاش حرف بزنم خدا کنه بتونم راضیش کنم ببرمش مشاوره لااقل شاید بایکی بتونه حرف بزنه اروم شه یکم

لطفا درخواست دوستی ندید
نگفته الان با منه فقط گفته فکرش هنوز پیش منه دختره هم میفته به التماس و تهدید که خودمو میکشم چون سر ...

قسمش بده که اگه دلش باهاته رو راست بگه

یه صلوات براکارکردن داداشم وکارپیداکردن همه بیکاراوظهورآقاامام زمان(عج)بفرستین 😙😙😙

[QUOTE=48802785]از دوستان خواسته بودم گزارش بزنن میره تو پر بازدید واقعا عصبی میشم هر ادمی میریزه اینجا من میخوام فق ...[/QUOTE

شیوا جان نظرمو بخوای مشکلاتتو تو همچین جایی مطرح نکن 

شاید براتو عادی باشه دردلاتو اینجا بگی اما خوب عجیبم نیس بعضیا مسخره کنن و.جدی نگیرن.

انشالله که مشکلت حل شه برو مشاور 

برا کسی هم که ارزشتو نمیدونه تلاش بیخودی نکن  خودت مچاله میشی اونی که درسته درسته اونی که بد ذاته هم هیچ کاریش نمیشه کرد

دنیا پر از آدمای خو ب هست بهترینهارو.برات آرزومندم