2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😨😨😨😨😨شوخی کردم اولا....درثانی باکسی که رابطه خراب کن هست همین برخورد رو باید کرد

وقتي در جريان نيستي حرف نزن 

اون دختره پريده وسط زندگي اينا همه نامزد ها گاهي دعوا دارن اون داره سو استفاده ميكنه

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن 
خوب عزیزم وقتی بیرون میری بعد میگی خونه ام...نمیگی شاید منو دیده بیرون.یا کسی خبر داده بیرونم...همین ...

اگه میگفتم رفتم بیرون بدتر میشد قبلا انقد مجبور نبودم دروغ متنفرم از دروغ دیدم عصبانیه مجبور شدم اینجوری ارومش کنم

لطفا درخواست دوستی ندید
اگه میگفتم رفتم بیرون بدتر میشد قبلا انقد مجبور نبودم دروغ متنفرم از دروغ دیدم عصبانیه مجبور شدم این ...

خیلی بده...اینجوری به جایی نمیرسی...بشین باهاش منطقی صحبت کن...الان هر تصمیم بگیری بهتر بری ازدواج کنی بعد بفهمی اشتباه کردی..

وقتي در جريان نيستي حرف نزن  اون دختره پريده وسط زندگي اينا همه نامزد ها گاهي دعوا دارن اون دا ...

ببخشید حالا دختره سواستفاده کرده چرا پسره انقدر جوگیره و استارترو ولش کرد؟؟؟😐😐😴

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
عزيزم چرا تايپكت يهو  از پربازديدا رفت؟!

از دوستان خواسته بودم گزارش بزنن میره تو پر بازدید واقعا عصبی میشم هر ادمی میریزه اینجا من میخوام فقط دوستام باشن واقعا شرایط روحیم بده ضعیف شدم الان یکم عصبی شدم باز لرز بدنم شروع شد

لطفا درخواست دوستی ندید
اگه میگفتم رفتم بیرون بدتر میشد قبلا انقد مجبور نبودم دروغ متنفرم از دروغ دیدم عصبانیه مجبور شدم این ...

خب این چی میخواد مگه نمیگفته بهت ب اون دختره گفته نمیخوادش دیگ باز چرا میره سراغ اون

یه صلوات براکارکردن داداشم وکارپیداکردن همه بیکاراوظهورآقاامام زمان(عج)بفرستین 😙😙😙