2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
داره تلفنی حرف میزنه با حاتم طایی😐😐😐😐😐

تو باید میگفتی حمییییییییییید دیجی کالا تخفیف زده!!!

اینطوری باید امتحانش میکردی😂

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
دیشب گفتم من لاک سی تومنی میخام ادکلن ۵۰۰ تومنی میخام زووود پولدار شو برو کار کن موقع خواب یدونه هم ...

ادكلنشو دزديدم اوردم خونه خودمون استفاده ميكنم بس كه خوشبوهه😂😂😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول از خودت شروع کن از خرجات بگو بگو مثلا وای این ماه کلی خرج کردم یه مبلغ بالایی بگو هیچی تو حسابم ...

اره فکر خوبیه.👍

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

نميشه همين الان يكم خرج كنه بيام ببرمش😂😂😂

چرا چرا میشه😂😂

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
آره میشه شماره تلفن هرکیو داری براش پرداخت کنی امتحانو ادامه بده بگو شماره نمیخواد زنگ بزن 9990

خودم پرداختش کردم😓😓😓😓

ترسیدم که حساب کنه😔😔😔😔

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
ادكلنشو دزديدم اوردم خونه خودمون استفاده ميكنم بس كه خوشبوهه😂😂😂

بابا یه ادکلن دیدم نقشه چیدم برا ولنتاین بگیرم از خودش دوباره دودر کنم😂😂😂 خیلی پول لازمم

این ماه کادوی یلدا دی کادوی سالگرد عقدمون

بعدش ولنتاین بعد اسفند تولدشه بعدش عید بعد روز مرد😥😣😣😫😫😯

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
واي از باميلو خريدي؟منم به بوت خريدم از مغازه الان ميگم كاش امروز تو تخفيف ميخريدم حداقل 

نه عزیزم از دیجی استایل.

آره حالا از بامیلو چیز دیگه بخر

به نظر من قبل عقد اصلا انتظار دادن خرجی از طرف نامزد رو نداشته باش البته اونم نباید انتظار داشته با ...

اتفاقا روانشناسا میگن قبل عقد تست کنید طرفو، مگه ازدواج فقط به مهر خوردن شناسنامه ست که بلافاصله بعد عقد خرج کنه؟!

این حرفا و عقاید نتیجه ش میشه ازدواج هندونه سر بسته و شانسه! بعدم بدبخت میشن میگن قسمت بود خدا چرا بمن نداد!

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

واي اينو بگم اينترنت سه ماهه هي ميخريدم ٦٠تومن شوهرم هي ميگفت از كجا مياري هي هر ماه ٦٠تومن پول نت ميدي گفتم از كارتت 😒فرداش رفت رمز كارتشو عوض كرد 😂😂😂😂😂😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼