2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
خودم پرداختش کردم😓😓😓😓 ترسیدم که حساب کنه😔😔😔😔

تو از فیلی هم بدتری😑

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم از دیجی استایل. آره حالا از بامیلو چیز دیگه بخر

لباس ميترسم بگيرم سايزم نباشه 😥

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
خودم پرداختش کردم😓😓😓😓 ترسیدم که حساب کنه😔😔😔😔

ای بابا 😀 پس چرا گفتی اصلا

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
خسيسه😐😐😐😐

خو اخه پول نتمو ميداد فكر ميكرد از همون استفاده ميكنم😂😂نگو از كارتشم برميداشتم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
علي الحساب ي ادكلن ٥٠٠اي بخره بفرسته  ي وقت نيام بيارمش فيلم بياد واسم  من اعصاب ندارم😠 ...

باشه تو به اعصابت مسلط باش من میگم الان بگیره😂😂

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
واي اينو بگم اينترنت سه ماهه هي ميخريدم ٦٠تومن شوهرم هي ميگفت از كجا مياري هي هر ماه ٦٠تومن پول نت م ...

😂😂😂

پس قراره کی بده؟ همسایه

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
بابا یه ادکلن دیدم نقشه چیدم برا ولنتاین بگیرم از خودش دوباره دودر کنم😂😂😂 خیلی پول لازمم این ماه ...

من كادو هاشو از مامانم ميگيرم پولشو خودم خرج نميكنم😂😂ولي ايده خوبيه هرچي خريدي دو سره بخر خودتم استفاده كني😂😂😂

لباس ميترسم بگيرم سايزم نباشه 😥

خب سایزت چنده؟؟؟همونو انتخاب کن دیگه.

من همیشه لارج میگیرم.

دیشب یه سوتین هم سفارش دادم با 70درصد تخفیف شد 49تومن😯😯

😂😂😂 پس قراره کی بده؟ همسایه

بد ركب خورد دوسره ازش ميگرفتم برا نت 😂😂

حالا من بابام پول داد برم لباس بگیرم زنگ زدم به نامزدم گفتم لباس میخوام رفتیم یه پالتو و شلوار خریدم اون حساب کرد پول بابام موند تو جیبم واسه خودم . یا پول ارایشگاه از مامانم گرفتم رفتم خونه ی مادرشوهرم از نامزدم گرفتم رفتم ارایشگاه