2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
اتفاقا روانشناسا میگن قبل عقد تست کنید طرفو، مگه ازدواج فقط به مهر خوردن شناسنامه ست که بلافاصله بعد ...

با عرض معذرت از استارتر به نظرم تکلیف نامزد استارتر معلومه ...چون حالا بحث سر یه کرم پودر هست و پول دستبندم از استارتر می خواد

اما به عنوان دوست پسر (قبل عقد و حلقه) به نظرم داشتن انتظار خرجی اشتباس

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب سایزت چنده؟؟؟همونو انتخاب کن دیگه. من همیشه لارج میگیرم. دیشب یه سوتین هم سفارش دادم با 70درصد ...

والا بين ٣٦ ٣٨ بيشتر ٣٨ لارج و اينارو فكر كنم مديومم حالا ميرم يه نگاه ميندازم ببينم چيا داره😍😍

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
حالا من بابام پول داد برم لباس بگیرم زنگ زدم به نامزدم گفتم لباس میخوام رفتیم یه پالتو و شلوار خریدم ...

واي من با مادر شوهرم ميرم خريد ميخرم پول شوهرمو مامانمو ميذارم تو جيبم 😂😂😂دو بار بيشتر اينمارو نكردم ترسيدم لو برم😂😂🤣🤣

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
والا بين ٣٦ ٣٨ بيشتر ٣٨ لارج و اينارو فكر كنم مديومم حالا ميرم يه نگاه ميندازم ببينم چيا داره😍😍

36-38ینی سایزت مدیوم.

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
36-38ینی سایزت مدیوم.

باميلو چيزا خوبي نداشت نمكدون همون ديجي استايل بايد سر بزنم

واي من با مادر شوهرم ميرم خريد ميخرم پول شوهرمو مامانمو ميذارم تو جيبم 😂😂😂دو بار بيشتر اينمارو نك ...

انقد از اين هيجانا دوس دارم 😂😂😂

الان ٥٠٠تومن ي جا سود كردم خيلي خوشحالم😂

با عرض معذرت از استارتر به نظرم تکلیف نامزد استارتر معلومه ...چون حالا بحث سر یه کرم پودر هست و پول ...

کسی که بعد بله گرفتن از دختر حلقه نگیره و تا عقد صبر کنه ینی خیلی بدبین و حسابگره!

حلقه رو که اول و آخر باید بخری دیگه این گدا بازیا چیه؟! اگه تو همین حین واسه دختری که حلقه نگرفتن خواستگار بهتر بیاد قطعا قبول میکنه چون حلقه تعهده، کی به یه خسیس حسابگر رو هوا متعهد میمونه؟

یه جو احساس نداره ینی؟! فقط بلندن هی زنگ بزنن پیام بدن تخلیه شن؟ اینه دوست داشتن تو ادعا؟

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
باميلو چيزا خوبي نداشت نمكدون همون ديجي استايل بايد سر بزنم

آره دیجی استایل رو ببین حتما.

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....