2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
بچه ها حمید الان زنگ زد به من😁😁😁😁 گفت خانم خانما خبری ازت نیست گفتم کار داشتم گفت وسط کارهات یه ...

شماره حساب بفرس واسش سريع 

بگو يني تعارف باشه جوري چكت ميزنم😠😠😠

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوس پسر منم تو دوستی زیاد خرج نمیکرد بعد نامزدی ولی خیلی فرق کرده انگار ک دیگه مطمئنه زنشم و خرجم به ...

من چیکار کنن الان؟تو مسائل مالی خیلی رودروایسی دارم  

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه ها حمید الان زنگ زد به من😁😁😁😁 گفت خانم خانما خبری ازت نیست گفتم کار داشتم گفت وسط کارهات یه ...

شماره کارتتو بفرست آزمون الهی رو تکمیل کن!

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
وااای    

جدی میگم اگه حقوق دارین فکر کنم داره نشون میده ک باید رو حقوق خودتون حساب کنید  

میتونی الان امتحانش کنی  برو باهاش خرید کارتتو نبر ببین حساب میکنه یا نه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

شماره کارت بفرسسسس زود تند سریع

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
شماره حساب بفرس واسش سريع  بگو يني تعارف باشه جوري چكت ميزنم😠😠😠

نر و ماده👋👋👐

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

تا تنور داغه بچسبون😁😁😁

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

فیلی ببینم میتونی کاری کنی ک پول توجیبیشم بیاد از تو بگیره😡

دوست دختر داداشم هرروز یه چیز ازش میخواد داداشمم میگه وظیفمه باید بخرم.

حالا ماها با شوهرامونم تعارف داریم!