2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
جدی میگم اگه حقوق دارین فکر کنم داره نشون میده ک باید رو حقوق خودتون حساب کنید   میتونی الان ا ...

میگم روم نمیشه ولی باید اینکارو کنم انگار یا بزارم بعد ازدواج توقع داشته باشم؟

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شماره کارت چرا

پرداخت غیرحضوری فقط شماره مو میخوادد که داره دیگه😕😕😕😕😕

ازمونم با شکست مواجه شد

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
دیجی استایل و بامیلو

مرسی عزیزم .برندهای لباس تخفیف ندارن ؟؟؟

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

گلم من نظرمو بهت گفتم.

فقط یادت باشه تو زندگی حرفی رو بزن که بتونی پاش وایستی، ازدواج تعارف بردار نیست. همه ی ازدواجا شیرین شروع میشه ولی مهم شیرینی ادامه شه و ثمره ش.

امیدوارم موفق باشی 🌷

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
رودر وایسی رو بزار کنار خودتو نشون بده

راه حلی داری چجوری شروع کنم؟

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

میگم روم نمیشه ولی باید اینکارو کنم انگار یا بزارم بعد ازدواج توقع داشته باشم؟

بعد ازدواج تغییر سخته و یه جورایی غیر ممکنه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
مرسی عزیزم .برندهای لباس تخفیف ندارن ؟؟؟

لباس رو نمیدونم ولی من بوت سفارش دادم تخفیف خوبی خورده بود.از دیجی استایل

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
لباس رو نمیدونم ولی من بوت سفارش دادم تخفیف خوبی خورده بود.از دیجی استایل

مرسی عزیزم .یه نگاه میکنم😄

داداش نداري دگ😄

چرا یه دونه دیگم دارم😆😆

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....