2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
پس من الان صبر می کنم کارش تموم شه خودش تماس می گیره بعد بهش می گم من به حساب تو رفتم خرید کردم چون ...

بابا صد تومن چیزی نیست ک خدایی اگه تصمیمت به ازدواج باهاش قطعیه حتما حق کارو بگیر و سرکار برو 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما هنوز دوستیم سربازم هست دیروز رفتیم کتاب فروشی من کتاب دانشگاهمو بخرم دیدم که کتابو باز کرد قیمتشو ...

عزیزم😍 گاهی اوقات بزار اون حساب کنه نه جوری که فک کنه پولکی هسیا

آخر اومد مرخصی🤗

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

بچه ها من نگران شدم    تا الان فکر میکردم دوستم واسه غذا و اینا خرج میکنه خوبه الان دیدم با حرفای شما نه گل و کادو خریده تا حالا نه لباسی چیزی نکنه خسیس باشه و تو ازدواج خرج نکنه واسم؟من مستقل بودم همیشه ولی نمیخوام تو ازدواجمم خودم خرج کنم.کمکم کنید توروخداااا

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

خب آخه اگه نمی خواست پول بده از اول انقد فردین بازی درنمیورد که منم تو این بی پولیم نمی گرفتم حالا ک ...

خوب همين الان يه ميل بفرست و همه رو لغو كن تمام

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
بچه ها من نگران شدم     تا الان فکر میکردم دوستم واسه غذا و اینا خرج میکنه خوبه الان دیدم ...

دوس پسر منم تو دوستی زیاد خرج نمیکرد بعد نامزدی ولی خیلی فرق کرده انگار ک دیگه مطمئنه زنشم و خرجم به عهدشه یه سری چیزا رو هم داره یاد میگیره

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
بچه ها من نگران شدم     تا الان فکر میکردم دوستم واسه غذا و اینا خرج میکنه خوبه الان دیدم ...

خسیسه😆😆😆

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

آقا این وسط سوال منم جواب بدین سایت خوبی ک  امروز تخفیف زده باشه به جز دیجی کدوماست ؟؟؟

برندها هم تخفیف دارن ؟؟؟؟

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

بچه ها حمید الان زنگ زد به من😁😁😁😁

گفت خانم خانما خبری ازت نیست گفتم کار داشتم گفت وسط کارهات یه زنگ بهم میزدی بد نبودااااااااا

دیدم وقت خوبی واسه آزمون الهیه😈😈😈😈😈

گفتم دیگه بهت زنگ نمیزنم گفت چرا

گفتم 91 تومن قبضم اومده همش با تو حرف زدم

گفت عزیزمممممم خودم پرداخت میکنم غصه چیو میخوری😁😁😁😁😁😁

میگم نکنه مثل نامزد فیلی تعارف کنه فقط😢😢😢😢😢😢😢😢

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
خسیسه😆😆😆

وااای  

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

آقا این وسط سوال منم جواب بدین سایت خوبی ک  امروز تخفیف زده باشه به جز دیجی کدوماست ؟؟؟ برندها ...

دیجی استایل و بامیلو

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....