2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست

میدونی من باشم دستبندو کنسل میکنم خودم ۵۰ میزارم ۵۰ اونم‌میگیرم

میگم مال تو رو کنسل کردم دستبند زیاد مهن نبود 😠

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس من الان صبر می کنم کارش تموم شه خودش تماس می گیره بعد بهش می گم من به حساب تو رفتم خرید کردم چون ...

نه اینکه مثل قبله، اصلا نگو اگه نداری! 

چند بار بذارش تو موقعیت اگه خودش گفت ندارم یهو همه رو جمع کن و بزن به رو

بعدم از قبل هیچوقت نگو بیا حرف بزنیم راجع به فلان موضوع، چون تابلوئه راجع بهش فکر کردی اتو گرفتی توپت پره 😂 اونم فقط آرومت میکنه که راه در رو جور کنه

حرفو تو موقعیت بزن و شروع کن

مثلا چند بار گفت این گرونه و ندارم، بگو این چندمین باره و همیشه نداری! 

بلیت تئاترم به روت نیار فقط حرفش شد بگو نمیدونم کجای دنیا بلیت تئاتر هدیه ست اونم یکی برای خودت! تور اروپا که نیست بلیته و یه تفریحه.

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
میدونه بابا همون موقع فاکتور رو فرستادم براش

خب پس یه پیام خسته نباشید براش بفرست و آخرش بگو عزیزم پول نفرستادی؟چون پیام واریز برام نیومده!!اگه گفت پول دستبندو؟بگو نه!مگه فقط دستبند بود؟پس کرم پودرم چی؟؟!!

خودش تا ته ماجرارو میره!

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
زیاد نشده 150 که 50 دستبندش بود

فیلی😡😬😠😡😬😠😡😬😠😡😬😠

واسه 150 اینطور میکنه😡😬😠😡😬😠😡😬😠

فیلیییییییییییی😠😠😠😠😠😠😠😠😠

اخخخخخخخخخخخخخخخخ😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
میدونی من باشم دستبندو کنسل میکنم خودم ۵۰ میزارم ۵۰ اونم‌میگیرم میگم مال تو رو کنسل کردم دستبند زیا ...

واي شوهر من يه بار ميخاست بوت بگيره من گفتم بيخود پول نداريم بوت برا چيته خودم رفتم يكي خريدم😂😂😂😂😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

ما هنوز دوستیم سربازم هست دیروز رفتیم کتاب فروشی من کتاب دانشگاهمو بخرم دیدم که کتابو باز کرد قیمتشو نگاه کرد منم کتابمو فروختم و کتاب جدید میگرفتم  قیمت کتابو گفت و خواست حساب کنه من نزاشتم گفتم نه خودم میدم ا کارم بد بود ؟اخه سربازه دلم نمیاد پولی نداره ک6 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
فیلی😡😬😠😡😬😠😡😬😠😡😬😠 واسه 150 اینطور میکنه😡😬😠😡😬😠😡😬😠 فیلیییییییییییی😠😠😠😠😠😠😠 ...

من فكركردم ي تومن شده 

اخه ي جا گفت .....تومن 

😕😕😕😕

١٥٠تومن😀😀😀😀

اخه پسر خوبي بود😐😐😐😐

😂😂😂😂

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

واااای مامان نفس از دست تو

نتونسم ریپلایت کنم

منم یکی دو بار اینکارو کردم😂😂😂

مامانشم پشتمه ها میگه پسر زیاد مهم نیس چی بپوشه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
میدونه بابا همون موقع فاکتور رو فرستادم براش

بیا نتیجرو بگو با ارامش بحرف نه دعوا 

بعد هم تو یه فرصت مناسب قرار بزار راجب خرج خودت ارایشگاه باشگاه بگو چقدر در نظر میگیری با توجه به بودجت بعد هم راجب رسم و رسومات خرید عقد خرید عروسی اعیاد شب چله اینا صحبت کن طرف شما خانواده داره خودشم نداشته باشه اونا برای عروسشون باید هزینه کنن

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
زیاد نشده 150 که 50 دستبندش بود

الان حقته تا مبخوری بزنیمت!بخاطر 150تومن ما انقد داریم حرص میخوریم؟بخدا اگه همه رو حساب نکنه باید بدونی این یه مشکلی داره!!!