سلام به همگی توروخدا یکی کمکم کنه خیلی از خودم ناراحتم دو ساله عروسی کردم ده کیلو چاق شدم هیچ کدوم از لباسام بهم نمیخوره. آرامم خیلی ضعیفه خیلی ناراحتم شدم ۹۰ کیلو خیلی. قرص فلفل خوبه؟
تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
چجوری بعد ازدواج چاق شدید؟؟ همه هی بهم میگفتن بعد ازدواج یکم جون میگیری ولی من 46کیلوام ...
قبل ازدواج شام خيلي كم مي خورديم. تو خانواده ما وعده شام هميشه غذاي بدون برنج بود. اما بعد ازدواج همه اش غذاي خورشتي مي خوردم. مدام ناهار و شام رو برنج مي خوردم. واسه همين چاق شدم.
اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مانکنو نصب کن و از فردا سفت و سخت کالدی شمار کن میتونی بیای تو تاپیک اریانا باهم باشیم شب همگی خوش
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
با همه ی اینایی که گفتین من چاق میشم بدنا متفاوته یه لیوان شیر بخورم یه هفته نمیزاره وزنم بیاد پایین ...
بدن من با كم كردن كربوهيدرات خيلي زود وزن كم مي كنه. واسه همين با كم كردن برنج و نون راحت وزن كم كردم. چون سبزيجات و سالاد داشت ريزش مو هم نگرفتم. كلا خوب بود.
اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺