2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 17459 بازدید | 107 پست

سلام من خیلی چاق بودم که اعتماد به نفسمون کلا از دست داده بودم شوهرم از این بابت سر زنشم می کرد تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه آدرس پیج اينستا شونم👇👇 واستون میذارم @mojezeye_zibayi98 @

سلام دوستان میتونیدباتهیه بندتی آر ایکس درمنزل بدون استرس کرونا تمرین کنید و چربی سوزی انجام بدید و به اندامی زیبا برسید🥰دوستانی که ازمن بندتهیه میکنن دو هفته برنامه تمرینی رایگان براشون داخل واتس اپ فرستاده میشه😘پیج اینستا بندهsamira_trx1373

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

قدت چنده چون اگه قدت بلند باشه ۹۰ کیلو واقعا خیلی چاق حساب نمیشه ولی اگه قدت کوتاهه و bmi ت بالاست میتونی اسلیو یا بایپس کنی من خواهرم با ۱۲۵ پیشه برمک قلی زاده بایپس کرد الان ۶۷ عه خودمم پیشش مشاوره شدم گفت چون من ریزه خوار نیستم و بیشتر عاشق غذا خوردنم اسلیو برام مناسبه البته من ۱۱۷ کیلو ام