2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 17420 بازدید | 106 پست
سلام خانوما.منم۹۰کیلودمنوش لاغری نیوشاخریدم۶۰روزه۱۰کیلولاغرشدم بازتمدیدکردم ۴۰روزه الان۷۷شدم عالیه ا ...

من ک گرفتم هیچ تاثیری نداشت فقط پولمو هدر دادم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما چک کن. چون کیست باعث اضافه وزن میشه. کسایی هم که کیست دارن سخت وزن کم میکنن. اگه تا حالا هم ...

فیبروم دارم کیست ندارم ولی

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
من یه وعده رو(که ناهار بود و وقت نمی کردم درست کنم) عادی می خوردم...وعده ی شام رو کاملا رژیمی می خور ...

نوشابه خیلی مضره دوراز چاقی استخون هار و افتضاح آسیب می‌زنه بهش.من بخاطر نوشابه نرمی غضروف گرفتم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

فقط فقط کالری شماری

من امروز عروسی بودم هرکی بهم می رسید میگفت چقد لاغر شدی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1233344/تخم-کتان-کمک-به-بهبود-تخمدان-پلی-کیستیک-یا-بدتر-کردن-کیست

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
سلام خانوما.منم۹۰کیلودمنوش لاغری نیوشاخریدم۶۰روزه۱۰کیلولاغرشدم بازتمدیدکردم ۴۰روزه الان۷۷شدم عالیه ا ...

من گرفتم بی فایده بود

فقط فقط کالری شماری من امروز عروسی بودم هرکی بهم می رسید میگفت چقد لاغر شدی

خوشبحالت همین الان نصب میکنم

منم بعد ازدواج چاق شدم. قدم ١٦٠ هست. شده بودم ٧٤ كيلو. الان وزن كم كردم و شدم ٦٤.  اول از همه ...

با همه ی اینایی که گفتین من چاق میشم بدنا متفاوته یه لیوان شیر بخورم یه هفته نمیزاره وزنم بیاد پایین 

رژیم شما پروتیین ش زیاده حتما باید کنارش ورزش باشه 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
منم بعد ازدواج چاق شدم. قدم ١٦٠ هست. شده بودم ٧٤ كيلو. الان وزن كم كردم و شدم ٦٤.  اول از همه ...

چجوری بعد ازدواج چاق شدید؟؟  همه هی بهم میگفتن بعد ازدواج یکم جون میگیری ولی من 46کیلوام 

خوشبحالت همین الان نصب میکنم

توهم‌میتونی من توسه ماه۱۱کیلو کم‌کردم اذیت هم نشدم ۹کیلو دیگ مونده تا هدفم

فیبروم دارم کیست ندارم ولی

فکر کنم فیبروم هم یه ذره اذیت میکنه چون باعث میشه شکم ورم کنه و بسته به اندازش به روده فشار میاره و دفع رو سخت میکنه.

باید حوصله کنی و شروع کنی اولش ممکنه سخت باشه ولی وقتی ببینی وزنت داره کم میشه و لباسات داره اندازت میشه انگیزه پیدا میکنی.