2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 17420 بازدید | 106 پست
دو هفته الا روزی یک ساعت پیاده روی یافتم آرامم خیلی کنترل شده بود اما هیچی کم نکردم

ناامید نشو بعضی ها ممکنه یکی دو هفته اول جواب نگیرن بعد شروع کنن به وزن و سایز کم کردن.

ممکنه اول سایز کم کنی بعد وزن کم کنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۱کیلو تا الان کم‌کردم با کالری شمار مانکن نصب کردم و طبق  کالری مجازم برا کاهش وزن غذا خو ...

مرسی این خیلی خوب بود 

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

منم بعد ازدواج چاق شدم. قدم ١٦٠ هست. شده بودم ٧٤ كيلو. الان وزن كم كردم و شدم ٦٤. 

اول از همه اراده است. اراده ات رو قوي كن. برا صبحونه تخم مرغ آب پز با كف دست نون بخور. يك دونه هم خرما بخور. بعد هم ساعت ١١ ميان وعده بخور. برا ميان وعده يه ليوان شير بخور با يه خرما. برا ناهار من مرغ رو با سبزيجات مي پختم. يه تيكه رون مرغ رو با دو تا هويج و نخودفرنگي و چندتا لوبيا سبز و نصف سيب زميني آب پز و گوجه فرنگي مي خوردم. يه كاسه هم سالاد كنارش مي خوردم. دوباره ساعت چهار ميان وعده دو تا ميوه داشتم. شام رو ساعت هفت مي خوردم اونم فقط سوپ و عدسي و خوراك لوبيا. ناهار ها سعي كن برنج نخوري. به عنوان تنوع هم كباب تابه اي با سبزيجات بپز. به اين صورت كه اول كباب تابه اي رو بزار ته قابلمه. بعد هويج رو حلقه حلقه كن و با روغن كم سرخ كن. كدو رو هم همينجوري سرخ كن. بادمجون رو حلقه حلقه كن و با قلمو روش روغن بزن و تو فر بپز. همه شون رو بريز رو كباب تابه اي ها و زعفرون بزن. يه گوجه و يه سيب زميني هم بنداز روش. بدون نون و برنج بخور. 

اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺

سلام خانوما.منم۹۰کیلودمنوش لاغری نیوشاخریدم۶۰روزه۱۰کیلولاغرشدم بازتمدیدکردم ۴۰روزه الان۷۷شدم عالیه ازاین بهترنمیشه۳روزدرهفته هم زومباوبدنسازی کارمیکنم قدم۱۶۶هستش ۷کیلوهم کم کنم دیگ واویلامیشه    

سرکار می رم وقت نمیشه آخه

من یه وعده رو(که ناهار بود و وقت نمی کردم درست کنم) عادی می خوردم...وعده ی شام رو کاملا رژیمی می خوردم. سرکار هم غذامو می بردم گاهی. سالادای مختلف. منظورم از سالاد فقط برگ و کاهو نیست. توش مرغ می ریختم. گاهی تن ماهی می ریختم. گردو و ذرت می ریختم که سیر کنه. کالری شماری خوبیش اینه که لازم نیست چیز خاص و متفاوتی درست کنی. فقط کافیه بشمری. من عاشق پیتزا بودم و دائم پیتزا می خوردم تو رژیمم. کم کم خودت از چیزای پر کالری که بیخودی ظرفیت کالری روزانه تو پر می کنن فاصله می گیری. الان من خیلی چیزا رو وقتی می خوام بخورم با خودم می گم ارزششو نداره. مثلا نوشابه...می گم صد کالری؟...می ذارم کنار و آب می ریزم به جاش.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

ارادتو قوی کن.من۶۳کیلوم.اگه بخوام ۳وعده کامل بخورم باورت نمیشه افتضاح چاق میشم .امروز فقط شام خوردم درطول روز فقط چایی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

سوپ فقط با برنج و هویج و سبزی بپز بدون روغن و نمک غذاهاتو کم‌کن سفیده تخم مرغ وعده ای دوتا بخوری سیر میشی دیگه بدون زحمت و سختی که نمیشه باید از خیر خوراکیای خوشمزه بگذری منم تو رژیمم هیکل خوب بهتر از ماکارونی و قرمه و کته و دسر و غیر و غیره هستش

منم خیلی عصبی شدم چندبار لاغر کردم و بازم گذاشتم چاق شم 

روحیه ام داغونه تا لاغر نشم‌خوب نمیشم 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
نمیدونم.ولی حامله نشدم که هنوز

حتما چک کن.

چون کیست باعث اضافه وزن میشه.

کسایی هم که کیست دارن سخت وزن کم میکنن.

اگه تا حالا هم ازمایش خون ندادی حتما ازمایش بده به خصوص هورمونی مثل تیروئید و....

منم بعد ازدواج چاق شدم. قدم ١٦٠ هست. شده بودم ٧٤ كيلو. الان وزن كم كردم و شدم ٦٤.  اول از همه ...

مرسی عزیزم خوب بود

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری