2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 17452 بازدید | 106 پست
خب رژیمت خسته کننده اس که ول می کنی. من تو دوره ای که رژیم داشتم هر روز یه جور غذا درست می کردم. متن ...

سرکار می رم وقت نمیشه آخه

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

اول ببین تیرویید داری یانه.دوما روزی یه وعده غذا بخور من به دوستم گفتم مراقب باش گوش نکرد عروسیش ۷۰بود ماه بعد۸۰الانم۱۰۶کیلوووو

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول ببین تیرویید داری یانه.دوما روزی یه وعده غذا بخور من به دوستم گفتم مراقب باش گوش نکرد عروسیش ۷۰ب ...

آره تیروییدمم باید چک کنم حتما

نمیخوام دلتو خالی کنم ولی حدود سی کیلو اضافه وزن داری.

به نظرم تنها چارش اینه که بری پیش دکتر تغذیه و اگه میتونی بری باشگاه و اگه باشگاه دوست نداری روزی نیم ساعت یک ساعت پیاده روی سریع انجام بدی.

حالا که رژیم نیستی وقتی گرسنه میشی میوه بخور به جای شیرینی و شکلات و غذا.

میوه هارو پوست بکن بذار تو یخچال بخور.

کاهو و هویج همیشه تو یخچال داشته باش.

اب زیاد بخور.

بارداری رو نمیدونم! من مامانم بدون رژیم و ورزش باهاش وزن کم کرد منم چند روزه دارم میخورم تغییرات د ...

واقعا ؟تو قسمت شکم ؟؟؟؟!!🙏🙏🙏🙏🙏

خدایا دل منم شاد کن . لطفا بگو آمین 
بارداری رو نمیدونم! من مامانم بدون رژیم و ورزش باهاش وزن کم کرد منم چند روزه دارم میخورم تغییرات د ...

میگن واسه کیست بده ؟؟؟

یکی از دوستام باختم گیاه خواری ظرف دوماه۹کیلو کم کرد.اینو یادت باشه توهرماه فقط میتونی ۵کیلو کم کنی بیشترش ازهر روشیم باشه به بدنت آسیب می‌زنند.اسموتی جعفری وهم ازنت دستورشو دربیار خوبه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
میگن واسه کیست بده ؟؟؟

کیست رو نشنیدم

ولی بیشتر از 40 روز ضرر داره و منجر به تنبلی تخمدان میشه باید منقطع مصرف بشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
یکی که خودش راهشو رفته بهم بگه 

من ۱۱کیلو تا الان کم‌کردم

با کالری شمار

مانکن نصب کردم و طبق  کالری مجازم برا کاهش وزن غذا خوردم 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
دو هفته الا روزی یک ساعت پیاده روی یافتم آرامم خیلی کنترل شده بود اما هیچی کم نکردم

روزی یک لیوان اب کرفس بخور جای شام

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد