2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 17420 بازدید | 106 پست
من خودم لاغرم ولی شکمم بزرگ شده 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔☹☹☹☹نمیدونم چیکارش کنم خیلی تو فکرشم 

کرفس بخور 

اگه معده درد یا فشار خون نداری اب کرفسو بگیر با لیمو هرروز بخور

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
قدت چقدره؟ دارو مصرف میکنی؟ برنامه روزانه غذاییت چیه؟

قدم ۱۶۵ نه دارو مصرف نمیکنم برنامه غذاییمم معمولیه

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه راه هارو رفتم خیلی سستم هی یکی دو کیلو کم میکنم باز ول میکنم

خب رژیمت خسته کننده اس که ول می کنی. من تو دوره ای که رژیم داشتم هر روز یه جور غذا درست می کردم. متنوع و خوشمزه. برای همین اصلا خسته نمی شدم. چیزایی که دوست داری و می دونی دلت براشون تنگ می شه رو کنار نذار. کالریاشونو کنترل کن و از چیزای غیر ضروری صرفنظر کن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
من خودم لاغرم ولی شکمم بزرگ شده 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔☹☹☹☹نمیدونم چیکارش کنم خیلی تو فکرشم 

تخم کتان دم کن به مدت 40 روز ناشتا روزی یک قاشق

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
 قدم ۱۶۵ نه دارو مصرف نمیکنم برنامه غذاییمم معمولیه

امروز از صبح تا الان چیا خوردی و چقدر خوردی و چه ساعتی خوردی؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
تخم کتان دم کن به مدت 40 روز ناشتا روزی یک قاشق

تخم کتان یک قاشق دم کنم ؟تو اقدام به بارداری هستم برا بارداری مشکلی نداره ؟میبخشا استارتر .

خدایا دل منم شاد کن . لطفا بگو آمین 

نسترن جون برو زیر نظر دکتر تغذیه بگو برات رژیم بنویسه در کنار رژیم ورزش هم برو مث ایروبیک یا فیتنس فقط اینجوری میتونی وزن کم کنی بعد از اینکه خوب لاغر شدی هم باید بدنسازی کار کنی که بدنتو سفت کنی چون پوستت شل شده

تخم کتان یک قاشق دم کنم ؟تو اقدام به بارداری هستم برا بارداری مشکلی نداره ؟میبخشا استارتر .

بارداری رو نمیدونم!

من مامانم بدون رژیم و ورزش باهاش وزن کم کرد

منم چند روزه دارم میخورم تغییرات داشتم