2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم قربونت شم حتمااا دعات میکنم دورکعت نماز حاجت هم برات میخونم

الهی فداتشم مهربون🥹♥️واقعا شما یکی از نشونه های خدایی برام که میبینم فراموشم نکرده:)♥️🫂

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️

کدوم شهیدارو میگی عزیزم حاجت میدن؟🥺 میشه با دل پاکت برای منم دعا کنی؟ ازشون بخوای واسطه بشن منو کسی ...

عزیزم عکس مزار این دوشهید توتاپیکم هست چشم رفتم سر مزارشون برات دعا میکنم

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
الهی من فدات شم خوشگلممم 🥺🥺🥺🥺💕🤍 اگه خواستی اسم فامیلیت رو خصوصی بگو دورکعت نماز حاجت واست بین ...

خدانکنه عزیزم فقط منو خیییلی دعا کن باشه؟ خیییییییییلی محتاج دعام با قلب پاکت

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

ببخشید میشه منم دعا کنی؟ اسمم فاطمه هست خیلی محتاج دعام 

شرایط رفتن سر مزارشون رو ندارم ولی خیلی دلم میخواد برم

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

چله زیارت عاشورا بخون تقدیم کن به شهید نوید سفری حل میشه

ممنون عزیزم چشم 

دعا کن همونی که میخوام رو قبول شم 

دعا کن یه بخت عالی قسمتم بشه

چون بار اولته همه دعاهات شنیده میشه

چشم عزیزدلممم

روشن عزیزم 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

اسم واقعیمو؟

اره قشنگم اگه میخای با نام کاربربت بنویسم بذارم ضریح اگه هم میخای اسم و فامیلیت بنویسم خصوصی بگو 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

الهی فداتشم مهربون🥹♥️واقعا شما یکی از نشونه های خدایی برام که میبینم فراموشم نکرده:)♥️🫂

چرا فراموشت  کنه  اجی قشنگم قبل از اینکه حاجتتو به زبون بیاری  قبل  از اینکه گوشت صدای لبت رو بشنوه خدا اول شنیده  

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن