2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست
ممنونم عزیزم خدا راشکر که دعوت شدی

⁦❤️⁩💕

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدانکنه عزیزم فقط منو خیییلی دعا کن باشه؟ خیییییییییلی محتاج دعام با قلب پاکت

دعات  میکنم اجی قشنگم.قول میدم 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

عزیزم سلام ودرود برای حاجت قلبیت وشادشدن دلت 10 تا صلوات فرستادم خداا ارحم الراحمینه عزیزم

مرسی اجی قشنگم 

ببخشید میشه منم دعا کنی؟ اسمم فاطمه هست خیلی محتاج دعام شرایط رفتن سر مزارشون رو ندارم ولی خیلی دلم ...

چشم عزیزم جمعه میرم سر مزارشون ولی تو یه تاپیک هام عکس مزارشون هست براشون فاتحه بخون

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
عزیزم سلام ودرود برای حاجت قلبیت وشادشدن دلت 10 تا صلوات فرستادم خداا ارحم الراحمینه عزیزم

اسمتو گفتی ؟

ممنون عزیزم چشم دعا کن همونی که میخوام رو قبول شم دعا کن یه بخت عالی قسمتم بشهچون بار اولته همه دعاه ...

چشم عزیزم 🤍🥺

چشن قربونت شم اسمتم بگو اجی چله زیارت عاشورا بگیر تقدیم کن به شهید نوید سفری خیلی نجات میده همینطوری ...

درخواست دادم واسه اسمم گلم

واقعا شما نجات پیداکردی؟

دایی منم شهیده چندنفر تاحالا اومدند سرخاکش نذر آوردند که حاجت گرفتند 

ولی من نرفتم 

اشکالی داره برای هردوشون چله زیارت عاشورا بگیرم؟

چله اش چجوریه؟

ان شاءالله بری زیارت بادلخوش وآنجا هرچی که میخواهی به اذن خدا آقاامام حسین حضرت ابالفضل وحضرت علی عل ...

ممنون مامان گلم فداتون بشم ان شالله حاجت روا بشین الهی آمین

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
دعات میکنم اجی قشنگم.قول میدم

ممنونم مهربونم خدا برات جبران کنه

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

چشم عزیزم جمعه میرم سر مزارشون ولی تو یه تاپیک هام عکس مزارشون هست براشون فاتحه بخون

ممنونم مهربون

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید