2821
2789
عنوان

سفر کربلا

2835 بازدید | 390 پست

سلام بچها خوبید بازم میخام تگتون کنم 🥺😂 واسه حاجت روایی پلی ایندفعه ایشالا حاجتتون اسمتون تو ضریح امام حسین 🥺🌺💜 راستش قضیه اینه که من لینکی پیدا کردم و تونستم اسممو قرعه کشی کربلا بنویسم و همه فکرم همیشه این بود برم کربلا تا اینکه فهمیدم قرار برم و امام حسین واقعا ایندفعه من گناهکار و دعوت کرده به حرمش امیدوارم شرمندتون نشم خیلیا نی نی سایت حاجت دارن نمی‌دونم میترسم اسم کسی جا بمونه دلم میخاد اسمتون و حاجتتون رو کامل مینوشتم اما بخاطر یسری دلایل فکر کنم نمیشه بچها اگه دوست داشتید من تگتون میکنم اسم تون و فامیلیتون رو بگید بهم خصوصی چون اینطوری بذارم حرم خیالم راحت تره تا اینکه مثلا کلی فاطمه بنویسم تو نامه و بعد حاجت ها میترسم اشکالی پیش بیاد 

خلاصه که قرار سفر اولم باشه و میترسم کم و زیادی پیش بیاد و تو این زمینه چون اولین بارمه تجربه ندارم دلم میخاد همه به حاجتشون برسن اما بهم کمک کنید لطفا من تگتون میکنم ایشالا هرکسی که قسمتشع و من نمی‌شناسمش نصیبش بشه ⁦🤲🏻⁩لینک قرعه کشی هم میذارم B2n.ir/t88570

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

سفر زمینی میری یا هوایی؟ 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سفر زمینی میری یا هوایی؟

نمیدونم عشقم😂 بی خبر بی خبرم 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

التماس دعا منم دعا کن خیلی زیاد

اسمتو بگو عزیزم اگه خواستی فامیلیت هم بگی خصوصی بگو

منصوره و شوهرش و دعا کن خوشبخت بشن و بچه دار بشن

چشم قشنگم 

هما وعزیزانش

چشم خوشگلم میخاستم تگت کنم راستی یه تاپیک زده بودم راجب امام زاده مومد حسن خوندی؟

کوثر رو داشته باش

چشم خوشگلم 🥺ایشالا نصیب خودت بشه

التماس دعای فراوان💖😘لیلاان شاالله زیارتت پیشاپیش قبووول

چشم خوشگلممم حتماا

سلام خواهر گلم 

سپاسگزارم بابت دعوتتون 🌸

یسنا و خانوادش 

خواهرم چند تاپیک هست نام همه کاربران اون تاپیک ها رو نمی تونم تگ کنم 

اما اگر دوست داشتید به طور کلی بنویسید ...

خانوادشون هم لطفا بنویسد مثلا اعضای تاپیک نماز و خانوادشون 🌸

1️⃣ اعضای تاپیک هر روز به یاد امام زمانم علیه‌السلام 

2️⃣ اعضای تاپیک بخشش 

3️⃣ اعضای تاپیک قرآن و حدیث کساء و زیارت عاشورا  و صلوات و سوره یاسین 

4️⃣ اعضای تاپیک دعای عهد 

5️⃣ اعضای تاپیک نماز 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز