2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر جانم 

اگر دوست داشتید و تونستید ✨️

یک بار هم زیارت کنید و ثوابش به امام زمانمون علیه‌السلام  و ،،،

تمام مردم و،،،، تمام از دنیا رفتگان،،،

هدیه کنید 

تشکر خواهرم 

خدا خیرتون بده 

دعای امام مهربانمون بدرقه مسیر زندگیتون 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
خواهر جانم اگر دوست داشتید و تونستید ✨️یک بار هم زیارت کنید و ثوابش به امام زمانمون علیه‌السلام و ، ...

چشم عزیزدلمم حتمااااا اسمتو میگی 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

چشم عزیزدلمم حتمااااا اسمتو میگی

چشمت سلامت ✨️

پیام بالاتر گفتم

البته نام کاربری م رو هم بنویسید اشکالی نداره  خدا خودش میدونه .

افسون و خانوادش 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
فدات💋خوش ب سعادتت

نمیخای فامیلیت رو خصوصی بگی ؟

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

فدات💋خوش ب سعادتت

تو لینک شرکت کن تو هم میری 

چشمت سلامت ✨️پیام بالاتر گفتمالبته نام کاربری م رو هم بنویسید اشکالی نداره خدا خودش میدونه .افسون و ...

چشم عریزدلممم 🥺🥺🥺💕ایشالا امضای امام حسین پای همه آرزوهات 

تو لینک شرکت کن تو هم میری

30 سالمه تا حالا قسمت نشده با اینکه مشگل خاصی نبوده

دیگه ناامید شدم از رفتن

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀