2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست
سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

الاهی به حق وقت اذان وبحق پنج تن آل عبا سفید بخت بشی بیا خصوصی 

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاطمه ازدواجم❤

حاجت روا بشی عزیزم

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

من عزیزم 

از دست پدرم نجات پیدا کنیم

همش کتک همش فحاشی تهمت بخدا داریم میمیریم💔

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }

سلام میشه لطفا واسه پسرم دعا کنی اسمش محمدرضاس آروم بشه زبونش باز بشه

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

ممنون مامان گلم فداتون بشم ان شالله حاجت روا بشین الهی آمین

عزیزمی .....فدات ان شاءالله که بادلخوش حاجت روابشی وخدا پدرومادرت رابیآمرزد .....برای شادی شون(اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم)

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
چشم خوشگلم 🥺ایشالا نصیب خودت بشه

سلام قشنگم،منم یادت نشه دعام کن،حاجتاموامام حسین ع خودش میدونه فقط اونجایادم کن،ممنون

التماس دعا

.ان شاا،،،حاجت روابشی گلم💟

وخدایی که بشددددت کافیست❣
عزیزم سلام ودرود برای حاجت قلبیت وشادشدن دلت 10 تا صلوات فرستادم خداا ارحم الراحمینه عزیزم

واست دورکعت نماز حاجت میخونم کربلا 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

ممنون عزیزم چشم دعا کن همونی که میخوام رو قبول شم دعا کن یه بخت عالی قسمتم بشهچون بار اولته همه دعاه ...

چشم اجی قشنگم برای تو هم دورکعت نماز حاجت میخونم 🤍

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن