2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست
خوش به سعادت لطفا برای کنکورم و آینده م دعا کن اسمم ریحانه ست

چشم قشنگم حتمااا

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

خوش به سعادت لطفا برای کنکورم و آینده م دعا کن اسمم ریحانه ست

چله زیارت عاشورا بخون تقدیم کن به شهید نوید سفری حل میشه

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی ببخشید زیاد نوشتم خیلی مشکلات داریم تو رو خدا بنویس هر کی هر جادو و توهین و تهمت و کتکی و بدی در ...

نه اشکالی نداره من همشو می‌نویسم نماز برات میخونم مطمعنم حاجتتو میگیری آروم میشی

سلام عزیزم چشم خیلی لطف کردی که به یادم بودی تگم كردى❤️🥹

عزیزدلمیی

مرسی صدام‌کزدی عزیزجان خیلی دعام کن خیلی دعا کن آرامش به وجودم برگرده دعا کن از شر کسایی که از اول ز ...

چشن قربونت شم اسمتم بگو اجی چله زیارت عاشورا بگیر تقدیم کن به شهید نوید سفری خیلی نجات میده همینطوری که منو نجات داد 

برا منم دعا کن سمیه هستم اگه قابل باشم منم جمعه راهی کربلام

واییی چشم عزیزمم 💛🥺

اسم شناسنامه ایم جاناس عزیزم ❤️

چشم جاناجونم

چشم جاناجونم

فداتشم❤️😘

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

خیلی خوشبختی خیلی برای من عاقب به خیری و حل شدن مشکل در حال حاضرمو بخواه فاطمه ام

چشم عزیزدلم حتمااا💕⁦❤️⁩🤍 اگه نذر کنی خوشبخت میشی 

@ابرا_mk @ململی_قندعسلی @ستیا_سلین @گل_پاییز_ام اجی تاپیک راجب به امام زمان زده بودی تگم کن گم ...

درخواست دوستیم لغو کردی کارت داشتم

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

درخواست دوستیم لغو کردی کارت داشتم

ببخشید اجی قشنگم یه پسر مزاحمم شده بود میخاستم آغوش کنم دستم خورده بود رو کاربریت بیا گلم

اگه خواستی فامیلیت هم خصوصی میتونی بگی چشم قربونت بشم دعات میکنمم دورکعت نماز حاجت هم برات میخونم

خیلی ممنون عزیزم برا امضام دعا کن 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

تورو جون هرکی دوس داری منم دعاکن

معلومه که دعات میکنم اسمتو بگو واست نماز حاجت میخونم رفتم