2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست
سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

چسم عزیزدلمم حتماااا دعات میکنم برات نماز حاجت هم میخونم اونجا توکلت فقط به شهید نوید سفری باشه و خدا ازش کمک بگیر دستتو ول نمیکنه همینطوری که دست منو ول نکرد

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

ممنون فدات شم هرچی میخوای خدا بهت بده اسمم هم اسم خودته

چشم عزیزدلممم

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم اسمم مرضیه هس برا سلامتی و ازدواج سریعم و خوشبختیم دعا کن . هرچی صلاحه پیش بیاد منم سرو سامون ...

چشم قربونت شم منن حتمااا

سلام مهربون سلام زایر کربلاممنونم یادم کردی توروخدا دعام کن سلاممو ویژه به ارباب برسون حاجتمو از ارب ...

چشم قربونت بشم مننن حتمااا دعات مبکنممم دورکعت نماز حاجت هم برات میخونم ایشالا اسم تو هم دربیاد بری کربلاا

مرسی عزیزم واسه محبتت❤️😍😘

فدات شممم اسمتو بگوو

والا که بزرگترین خوبی در حقم میکنی😍

عزیزدلمیییی

فدات شممم اسمتو بگوو

اسم شناسنامه ایم جاناس عزیزم ❤️

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

دعای من کنبگو خیلی التماس دعا داره@صدف90 برای ایشونم دعا کن

چشم عشقم حتمااا

چشم عشقم حتمااا

انشااله اول حاجت روایی خودت

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

این دوتا شهید خیلی حاجت میدن بازم رفتم برات دعا میکنم تو هم برامون دعا کن

اررررررره دمشون گزممم وایت دورکعت نماز حاجت میخونم زیر قبه دعات میکنم 

😍😍سلام ماه من دستت دردددددنکنههههه😍😍

فدات شممم قشنگممم همین که اسم تو بگم کافیه با حاجتتت؟چیز دیگه ای نمیخای؟

ممنون گل قشنگم برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون بخون درکنارش منو هم یاد بیار .سلام منو هم به ...

چشممم حتمااااا نواز که میخونم حتما واست