2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست
ندا هستمترو خدا برای خواهر زادم دعا کنید به اسمش چک کشیدم و امضای جعلیش وووو الان ۱۳ تا چک رقم ...

سلام ذکر یاحق ۱۰۸ مرتبه بگید به نیت حل مشکل 🙏

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

سلام عزیزم تو یه تاپیک هام عکس تو قبر شهید هست بیا

سلام ممنون از شما میشه درخواست دوستی مو قبول کنید ؟

خدایا بزرگیتو شکر خدایا مهربونیتو شکر خدایا بخشندگیتوشکر..خدا جونم خییلی دوستت دارم .فدات بشم من قلب من تمام وجود من

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم اینم از دعای اون دوتا شهیده . لطفاً برا حاجت معصومه وحدیث خیلی التماس دعا

کدوم شهیدارو میگی عزیزم حاجت میدن؟🥺 میشه با دل پاکت برای منم دعا کنی؟ ازشون بخوای واسطه بشن منو کسی که دوسش دارم زودتر به هم برسیم🥲❤️ خیلی سختی کشیدیم دعا کن و ازشون بخوا مشکلات و مانع هامون(مخالفت پدرم) حل بشن به هم برسیم عزیزم حاجتروا بشی 

اسمم آیدا هست🌸

تو رو خدا و قرآن حتما بنویسیا انشالله آجیم حتما همین روزا طلاق بگیره و هیشکی مانعش نشه و هیشکی خواهرم نترسونه و تهدید نکنه و کتک نزنه و فحش نده و تهمت نزنه😭😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

اسی ببخشید زیاد نوشتم خیلی مشکلات داریم تو رو خدا بنویس هر کی هر جادو و توهین و تهمت و کتکی و بدی در حق من و عزیزانم کرده یا میخواد کنه خدا سر خودش بیاره و هیشکی هیچ ظلمی و جادو و تهمت و کتکی به من و عزیزانم نکنه و نزنه 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
محدثه به سلامتی انشالله.امیدوارم تو این سفر هر چی میخوای از امام حسین بگیری❤️اتفاقا من دیروز بهت یه ...

الهی من فدات شم آنقدر مهربونییی کدوم پیام اجیی کجا برام میفرستی خصوصی بفرست 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

سلام عزیزم فقط اسم بگم؟ پس برا حاجت دلم دعا کن برا ملکه پاییزو فاطمه ..این دوتا اسم رو بنویس..خیلی م ...

اگه خواستی فامیلیت هم خصوصی میتونی بگی چشم قربونت بشم دعات میکنمم دورکعت نماز حاجت هم برات میخونم

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

التماس دعا به آقا بگو دست منو رها نکنه منو هم بطلبه

چسم عزیزدلممم اگه خواستی اسم و فامیلیت رو خصوصی بگو حتماا دعات میکنم واست نماز حاجت هم میخونم 

التماس دعا به آقا بگو دست منو رها نکنه منو هم بطلبه

چقدر پروفت دلنشینه

ممنون محدثه جان منو تگ کردی ،ان شا الاه ب سلامتی بری و برگردی چ سعادتی نصیبت شدن التماس دعا ،فاطمه ...

خوبم گل م تو چی ؟؟چشم قربونت بشم مننن دورکعت نماز حاجت برات میخونم