سلام دوستان..دوستم شوهر داشته و با یه مرد دیگه در ارتباط بوده..شوهرش مچشو میگیره..ازش شکایت میکنه و پرینت تلفن میگیرن..الان دوستم توی بازداشتگاه هست..سوال من اینه توی پرینت هاش مشخص شده پارسال هم با کسی در ارتباط بوده و طرف رو خواسته آگاهی..ولی پسره زده زیرش و گفته نه من املاکی هستم و برای خونه خریدن و..بوده حتما..آیا میتونه ثابت کنه شوهرش ؟جرمشون چیه؟
بله پرینت بگیره میتونه ثابت کنه معلومه که گردن نمیگیره طرف ولی از تایم و تعداد دفعات تماس قاضی حکم میده (ببخشید ولی با چند نفر بوده دوستت... اون دیگه نمیگن خیانت از خیانتم گذشته هرزه گیه باهاش قطع ارتباط کن)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در قانون خیانت یعنی داشتن رابطه ی جنسی که اونم با پیامک و بقیه چیزا قابل اثبات نیست . اون شوهرش آشنا داشته رفته خواسته یه گوشمالی چیزی بده کار قانونی نیست ضمنا بدون حکم دستگیری کسی رو نمیگیرن و آگاهی هم معمولا به خیانت های خانوادگی کاری نداره اینو باید شکایت قضایی بکنه که دادگاه خانواده بگه چیکار کنید چیکار نکنید . بیشتر شبیه داستان های اینترنتی بود
(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه