2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست

اسی به منم خبر بدی چی شد دوستت

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام دوستان..امروز اون اقا به مت زنگ زد گفت آگاهی گفته شما پارسال توی دو ماه ۲۷ بار با خانمه تماس داشتید.. گفت من اصلا گردن نگرفتم و گفتم برای خرید خونه بوده و یادم نمیاد...آگاهی هم گفته بررسی می‌کنیم و خبر میدیم..شوهر دوستم وکیل گرفته داره پیگیری میکنه..خدا کنه به خیر بگذره و آبروی اون آقا نره ...و همینطور دوستم..میدونم که کار هر دوتاشون اشتباه بوده ولی هر دو پشیمون هستند 

با حکم قاضی پیام‌ها و تماس ها از مخابرات گرفته میشه تاکیدا فقط قاضی میتونه پیام ها رو بخونه و تماس ه ...

قاضی فقط دستور پرینت تماس ها رو داده فعلا..پیامک رو دستور نداده

من پرسیدم واسه خیانت نمیدن فقط واسه جاسوسی میدن

اشتباه رسوندن به عرضتون..چون یکی از اقوام نزدیکمون قاضی ارشد هستن و این مراحل برامون هزار بار تعریف کردن و گفتن سرانجام این پرونده ها چی میشه ...مخابرات حتی متن پیامک رو هم در اختیار قاضی میگذاره