2777
2789
عنوان

خیانت زن

15479 بازدید | 358 پست

سلام دوستان..دوستم شوهر داشته و با یه مرد دیگه در ارتباط بوده..شوهرش مچشو میگیره..ازش شکایت میکنه و پرینت تلفن میگیرن..الان دوستم توی بازداشتگاه هست..سوال من اینه توی پرینت هاش مشخص شده پارسال هم با کسی در ارتباط بوده و طرف رو خواسته آگاهی..ولی پسره زده زیرش و گفته نه من املاکی هستم و برای خونه خریدن و..بوده حتما..آیا میتونه ثابت کنه شوهرش ؟جرمشون چیه؟

کاش مردا رو هم به جرم خیانت میشد اینطور بی آبرو کرد کاش ..

نمیدونم دیگه ولی اگر حرفی چیزی زده باشن مشخص میشه .

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کاش مردا رو هم به جرم خیانت میشد اینطور بی آبرو کرد کاش ..نمیدونم دیگه ولی اگر حرفی چیزی زده باشن مش ...

دوستم الان بازداشته..شوهرش ازش شکایت کرده..یه آبروریزی شده..

دوستم الان بازداشته..شوهرش ازش شکایت کرده..یه آبروریزی شده..

چی بگم والا بچه دارن ؟!

کاش بی سرو صدا طلاقش میداد 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

نه بچه نداره..بعید میدونم بی سر و شده تموم بشه قضیه..چون پرینت و...گرفته و شکایت گرده و الان بازداشت ...

اهوم .دیگه اگر جن سی هم بوده باشه حکم بدتری در انتظارش خواهد بود 

بله با ریز مکالمات وپیامکها میتونن ثابت کنن

ریز مکالمات ن فقط پیامک ...مکالمه در صورتی قابله اثباته که از به تاریخی با حکم دادگاه ضبط بشه ..