2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست

بله پرینت بگیره میتونه ثابت کنه معلومه که گردن نمیگیره طرف ولی از تایم و تعداد دفعات تماس قاضی حکم میده (ببخشید ولی با چند نفر بوده دوستت... اون دیگه نمیگن خیانت از خیانتم گذشته هرزه گیه باهاش قطع ارتباط کن) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در قانون خیانت یعنی داشتن رابطه ی جنسی که اونم با پیامک و بقیه چیزا قابل اثبات نیست . اون شوهرش آشنا داشته رفته خواسته یه گوشمالی چیزی بده کار قانونی نیست ضمنا بدون حکم دستگیری کسی رو نمیگیرن و آگاهی هم معمولا به خیانت های خانوادگی کاری نداره اینو باید شکایت قضایی بکنه که دادگاه خانواده بگه چیکار کنید چیکار نکنید . بیشتر شبیه داستان های اینترنتی بود

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

دایی من وکیله پسرم هم حقوق میخونه اینم نمی‌گم که به ولله منظوری داشته باشم گفتم که متوجه بشی میفهمم ...

درسته عزیز دلم 

بیاید کم کم از خودمون شروع کنیم 

نمیدونم کی اینهمه جمله زن ستیزانه توی مخ هممون کردن که بخوایمم توی ناخودآگاهمون هست 

امیدوارم به برابری برسیم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

دیگه چیزی به ذهنت نرسید بگی😂😂

به ذهنم رسید دلم نیمد.

بیشتر از این حقت نبود.

مجازات باید در حد جرم باشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

درسته عزیز دلم بیاید کم کم از خودمون شروع کنیم نمیدونم کی اینهمه جمله زن ستیزانه توی مخ هممون کردن ک ...

امیدوارم عزیزم  

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ریز چت ها و ضبط مکالمه هارو میتونه راحت از دادگاه بخواد و اونوقت دیگه کتمان کردنی نیسزیرش هم بزنن چت ...

خدا سرکسی نیاره

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
در قانون خیانت یعنی داشتن رابطه ی جنسی که اونم با پیامک و بقیه چیزا قابل اثبات نیست . اون شوهرش آشنا ...

ببخشید شما حقوق خوندین؟ یا وکیل هستین؟؟؟ چقدر درسته این حرفا؟

ریز چت ها و ضبط مکالمه هارو میتونه راحت از دادگاه بخواد و اونوقت دیگه کتمان کردنی نیسزیرش هم بزنن چت ...

مکالمه ضبط نمیشه 😐

مگر با دستور دادگاه مثلا از امروز ب بعد ...

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

ببخشید شما حقوق خوندین؟ یا وکیل هستین؟؟؟ چقدر درسته این حرفا؟

من حقوق نخوندم وکیلم نیستم ولی قانون رو بیشتر از یه وکیل بلدم اگر حرفم اشتباهه نشون بده چرا با چه قانونی و کدام ماده و تبصره ؟ 

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه