سلام دوستان..دوستم شوهر داشته و با یه مرد دیگه در ارتباط بوده..شوهرش مچشو میگیره..ازش شکایت میکنه و پرینت تلفن میگیرن..الان دوستم توی بازداشتگاه هست..سوال من اینه توی پرینت هاش مشخص شده پارسال هم با کسی در ارتباط بوده و طرف رو خواسته آگاهی..ولی پسره زده زیرش و گفته نه من املاکی هستم و برای خونه خریدن و..بوده حتما..آیا میتونه ثابت کنه شوهرش ؟جرمشون چیه؟
بی اختیار بلند خندیدم شوهرم گفت چی شد نمیشد تاپیک رو نشونش داد یه عکس هم گویا نبود تو دوراهی مونده بودم چکار کنم نزدیکترین راه ممکن بد گویی به تو بود 😂😂😂✋️🤝
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .
والا من چند نفر رو میشناسم که از همین طریق راحت اثبات کردن و طلاق دادن طرفو
اینجوری نیست مگه میشه صدای کسیو ضبط کرد باید دادگاه دستور بده مثلا به مرد میگه من به زنم مشکوکم دادگاه میگه برو مخابرات بگو از این تاریخ این. دو خط ظبط مکالمه بشن ..وگرنه هیمنجوری که ظبط نمیکنن
عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
دقیقا اصلا خود زنا فقط ۹۹ ضربه شلاق داره برای چت و تماس نمیبرن بازداشت اینایی که خیانت میکنن بهتره ...
خیانت چیز خوبی نیست
ولی خب حرف زدن حتی عاشقانه ی مرد و زن باهم به معنای خیانت نیست
البته شهر با شهر متفاوته بعضی شهرها خب یکم گوشمالی میدن طرف تکرار نکنه ولی بازم میگم قانون این اجازه رو نمیده و هر شخصی اختیار اینو داره که چت کنه پیامک بده و آزاد هست و جالب اینجاست که شوهر و خانم حق ندارن گوشی شخصی همدیگر را بررسی کنند یعنی قانونی نیست ولی عرفه