2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست
در قانون خیانت یعنی داشتن رابطه ی جنسی که اونم با پیامک و بقیه چیزا قابل اثبات نیست . اون شوهرش آشنا ...

دقیقا  اصلا خود زنا فقط ۹۹ ضربه شلاق داره برای چت و تماس نمیبرن بازداشت 

اینایی که خیانت میکنن بهتره توی تلگرام تماس و چت کنن که راحت دو طرفه پاک شه 

مکالمه ضبط نمیشه 😐مگر با دستور دادگاه مثلا از امروز ب بعد ...

اپراتور مکالمه رو ضبط نمیکنه خود شخص باید با اجازه ی قضایی صدای کسی رو ضبط کنه . ضبط صدای مردم بدون اطلاع غیرقانونی هست هرکسی میخاد باشه

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله بله دست شما درد نکنه 😄🤝

بی اختیار بلند خندیدم شوهرم گفت چی شد نمیشد تاپیک رو نشونش داد یه عکس هم گویا نبود تو دوراهی مونده بودم چکار کنم نزدیکترین راه ممکن بد گویی به تو بود 😂😂😂✋️🤝

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

دقیقا اصلا خود زنا فقط ۹۹ ضربه شلاق داره برای چت و تماس نمیبرن بازداشت اینایی که خیانت میکنن بهتره ...

یاد نده دیگه🤣 

من مامانم همینکارو کارو کرد

تمام چت هاش رو پاک کرد و تمام

ولی خب چون پلتفرمش روی گوشیم بود من شات گرفتم 

ولی بابا کاری نکرده فعلا

احتمالا هم نتونه کاری کنه هینجور ک میگن

والا من چند نفر رو میشناسم که از همین طریق راحت اثبات کردن و طلاق دادن طرفو

اینجوری نیست مگه میشه صدای کسیو ضبط کرد باید دادگاه دستور بده مثلا به مرد میگه من به زنم مشکوکم دادگاه میگه برو مخابرات بگو از این تاریخ این. دو خط ظبط مکالمه بشن ..وگرنه هیمنجوری که ظبط نمیکنن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

اپراتور مکالمه رو ضبط نمیکنه خود شخص باید با اجازه ی قضایی صدای کسی رو ضبط کنه . ضبط صدای مردم بدون ...

واقعا؟؟؟ پس چطور اشنای ما از دادگاه خواست و ریز مکالمات و صدا ی مکالمه هم گرفته بود؟؟؟

ینی دروغ گفته بوده؟

یه کاسه ای زیر نیم کاسسیا شما دروغ میگی یا پسره دروغ میگه که نمیدونسته متاهلهاگه پسره میدونسته تو با ...

شک نکن میدونسته .

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

دقیقا اصلا خود زنا فقط ۹۹ ضربه شلاق داره برای چت و تماس نمیبرن بازداشت اینایی که خیانت میکنن بهتره ...

خیانت چیز خوبی نیست 

ولی خب حرف زدن حتی عاشقانه ی مرد و زن باهم به معنای خیانت نیست

البته شهر با شهر متفاوته بعضی شهرها خب یکم گوشمالی میدن طرف تکرار نکنه ولی بازم میگم قانون این اجازه رو نمیده و هر شخصی اختیار اینو داره که چت کنه پیامک بده و آزاد هست و جالب اینجاست که شوهر و خانم حق ندارن گوشی شخصی همدیگر را بررسی کنند یعنی قانونی نیست ولی عرفه

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

بی اختیار بلند خندیدم شوهرم گفت چی شد نمیشد تاپیک رو نشونش داد یه عکس هم گویا نبود تو دوراهی مونده ب ...

ای بابا حاج آقا سر ظهر خونه چیکار میکنه😄

عین مامان بزرگا فحش‌میدی؟

من دورامو زدم الان دنبال جا پارکم👻

یاد نده دیگه🤣 من مامانم همینکارو کارو کردتمام چت هاش رو پاک کرد و تمامولی خب چون پلتفرمش روی گوشیم ...

مامانت خیانت کرد؟؟،

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
اینجوری نیست مگه میشه صدای کسیو ضبط کرد باید دادگاه دستور بده مثلا به مرد میگه من به زنم مشکوکم دادگ ...

مخابرات و اپراتوها صدای کسی رو ضبط نمیکنه از خودتون حرف درنیارید