2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست
واقعا؟؟؟ پس چطور اشنای ما از دادگاه خواست و ریز مکالمات و صدا ی مکالمه هم گرفته بود؟؟؟ینی دروغ گفته ...

بله دروغه صدای مکالمه نه ضبط میشه نه نگهداری میشه . شاید خود طرف ضبط کرده با گوشیش و در دادگاه ارائه داده ( اینم مدرک نیست اماره هست )

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیانت چیز خوبی نیست ولی خب حرف زدن حتی عاشقانه ی مرد و زن باهم به معنای خیانت نیستالبته شهر با شهر م ...

چقدر بد 

من اطلاع نداشتم

اخه از نظر خودماها ک حرف عاشقانه خیانته 

چطور قانون قبول نمیکنه؟ بالاخره اخر اون حرفا شاید به جای خوبی ختم نشه

مخابرات و اپراتوها صدای کسی رو ضبط نمیکنه از خودتون حرف درنیارید

چ میگی شما؟! 

منم میگم نمیکنه مگر با دستور دادگاه .

مگه بیکاره مخابرات صدای مردمو ظبط کنن .

اول با دقت بخونید بعد بپرین رو پیام مردم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

چ میگی شما؟! منم میگم نمیکنه مگر با دستور دادگاه .مگه بیکاره مخابرات صدای مردمو ظبط کنن .اول با دقت ...

اولا چنین دستوری صادر نمیشه و نشده قبلا. 

دوما اپراتور و مخابرات اصلا سیستم ضبط صوت نداره

شاید دادگاه اجازه بده شوهر یکی صدای مکالمه رو درون گوشی خانمش ضبط بکنه مخفیانه و به دادگاه ارائه بده که اینم قابل استناد نیست چون صدای هر فردی با هوش مصنوعی میشه تقلید کرد و حتی مخابرات هم ضبط کنه مدرک نیست

در کل توی قانون صدای ضبط شده هیچ سند معتبری نیست 

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

ای بابا حاج آقا سر ظهر خونه چیکار میکنه😄عین مامان بزرگا فحش‌میدی؟

شوهرم 23 روز کار میکنه یک هفته خونه هست . الان هم همه مردا خونه هستن . هرکس نیست باید زنش شک کنه که حج آقا کوزاس . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

اولا چنین دستوری صادر نمیشه و نشده قبلا. دوما اپراتور و مخابرات اصلا سیستم ضبط صوت ندارهشاید دادگاه ...

سر جدت ولم کن چه حوصله ایم داره یه کتاب نوشته اه 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

سر جدت ولم کن چه حوصله ایم داره یه کتاب نوشته اه

رفتی فیلم سینمایی دیدی اومدی تعریف میکنی وقتی خب چیزی رو مطمئن نیستی چرا ادعاشو میکنی که توش بمونی ... بسلامت

شوهرم 23 روز کار میکنه یک هفته خونه هست . الان هم همه مردا خونه هستن . هرکس نیست باید زنش شک کنه که ...

پس بچسب بهش که میره دیگه تا ۲۳ روز بعد😂😂

من دورامو زدم الان دنبال جا پارکم👻

رفتی فیلم سینمایی دیدی اومدی تعریف میکنی وقتی خب چیزی رو مطمئن نیستی چرا ادعاشو میکنی که توش بمونی . ...

چی میگی زبون بسته؟!

شایدم تو راس میگی من اندازه تو پام به قانون باز نشده تو تجربت بیشتره ...

منم یکی از دوستام ک مدتها بود ندیده بودمش دیدم و گفت ک با شوهرم مشکل دارم بهم خیانت کرده منم بهش خیا ...

شاید یه کم دیر بلاکش کردی باید لحظه اول بلاکش میکردی که فرصت تعریف کردن هم نداشته باشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .