2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست
دوستم الان بازداشته..شوهرش ازش شکایت کرده..یه آبروریزی شده..

هنوزم دوست خطابش می کنی یعنی ازخیانتش اطلاع داشتی ودوستش بودی 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لیست پیامک ها رو درمیارن

شما مجردید؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

وا . مگه برای چن تا اسمس و زنگ هم ادمو میگیزن ؟ ب حق چیزای نشنیده ‌

یچیزی شده وگرنه الکی کسیو دستگیر نمیکنن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

در قانون خیانت یعنی داشتن رابطه ی جنسی که اونم با پیامک و بقیه چیزا قابل اثبات نیست . اون شوهرش آشنا ...

با دقت همه صفحات رو نخوندین . زنه جای دیگه گیر افتاده توی بازداشگاه هست از توی تلفنش تماس با این پسره که اقوام استارتر محترم هست هم در آوردن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

استارتر اومده همفکری میخواد 

یه عده شدن کاراگاه گجت دارن اسی رو  بازجویی میکنن 

ببینن اون زن خیانتکار چه نسبتی با اسی داشته 

یا اون پسره چند سال پیش خود اسی هست یا نه 

بابا بی خیال بازپرسعلی

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

حس میکنم تاپیک سرکاریه

موافقم. یه سری چیزا نمیخونه 

پسره میگه نمیدونستم متاهله بعد میدونسته این دوست اسیه در این حد ریز خبر داشتا بعد از کجا خبر نداشته متاهله؟

بعدشم به خاطر تماس و اینا بازداشتگاه نمیبرن اصلا. روی کار بگیرن میبرن. استارتر هم دائما از جواب دقیق به این سوال بچه ها طفره میره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

من الان اره مجردم.مطلقه هستم

نظر شما در مورد ازدواج ی آقا همسن شما با ی دختر ۱۷ ۱۸ ساله چیه؟؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔