2777
2789
عنوان

سنتیا بیاید

51 بازدید | 7 پست

کیا سنتی ازدواج کردید راضی هستین

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

خواهرم ازدواج کرد جدا شد . من سنتی ازدواج نکردم

مشکلشون چی بود 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سنتی ازدواج کردم ن خیلی شدید عاشقونست ن خیلی بی احساس و سرد.ی زندگی معمولی خداروشکر راضیم

♥️مرسی عزیزم 

مشکلشون چی بود

بعد از ازدواج متوجه شد خیلی به حرف مادرشه. مادرش دخالت زیاد میکرد. حتی تو رابطه جنسیشون  هم فضولی میکرد شوهرش بچه سال بود حسی به زندگی مشترک نداشت. هنوز از حس و حال رفیق بازیش در نیومده بود. رفیقاش براش اولویت بودن . محبت کردن بلد نبود محبت کلامی که هیچی 

اگه بحثی پیش میومد خیلی دل گنده بود قهر میکرد یه ماه دوماه هیچی نمیخرید بابام همش وسیله و غذا میخرید واسه خواهرم  اینجور مسائل گلم 

بعد از ازدواج متوجه شد خیلی به حرف مادرشه. مادرش دخالت زیاد میکرد. حتی تو رابطه جنسیشون هم فضولی می ...

درسته قبلش نامزد بودن هیچی یا نه مستقیم عقد کردن؟

درسته قبلش نامزد بودن هیچی یا نه مستقیم عقد کردن؟

نامزد که نه ولی رفت و امد تحت نظر خانواده ها میکردن باهم بیرون میرفتن . اما نمیشه تشخیص داد اینجوری . چون پسرا مراعات میکنن تو اون دوران بعد از عقد مشکلاتشون شروع شد 

2790
2778
2791
2779
2792