2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 35 پست
اون هیچ واکنشی نشون نداد وقتی خواستی ازدواج کنی ؟ من میدونم خیلی دوستم داره ولی الان اینقدر شرایط ما ...

چرا آبرومو برد که من اینو میخوام بابام فهمید دعوا شد خودمو تهدید کرد تا دوسال زندگیمو زهر کرد 

چرا آبرومو برد که من اینو میخوام بابام فهمید دعوا شد خودمو تهدید کرد تا دوسال زندگیمو زهر کرد 

چقدر بد گفتی خودت گفته بودی برو دنبال زندگیت .چی گفت؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اصلا از زندگیم راضی نیستم من حدود هفت سال با همسرم دوست بودم تجربه بهم ثابت کرده شق چشای آدما کور میکنه ونمیتونی بدیهاشو ببینی وقتی زیر یه سقف رفتین میشه یه مشکل بزرگ متاسفانه من یه بچه یک سال ونیمه دارم ک نمیتونم از این زندگی خودمو راحت کنم فقط به شق پسرم زندگی میکنم نمیخوام بچه طلاق بشه

اون موقع سرباز بود میگفت سربازیم تموم شه میام منم نموندم با این که خیلی دوسش داشتمو دوسم داشت 

خدارشکر که الان خوشبختی.خیلی شرایط بدیه .نمیدونم بگم دیگه زنگم نزن .یا همینطور باهاش باشم .خواستگارامم ببینم؟

نمیدونم  ای ن چه سرنوشت شومیه پیدا کردم .قبل از اینم با یکی دیگه بودم چندسال براش وایسادم اخرم بهم خیانت کرد .اینم از این یکی که مثل  اخلاق و همچیش خوب بود  اینم اینجوری شد 

من به خواهر خودم هم گفتم وبا کسی که دوست بود ازدواج نکرد الان خدارو شکر زندگی خیلی خوبی داره خوشحالم به حرفم گوش داد😃 نمیخوام عذابی که خودم میکشم کسی دیگه بکشه 😭امیدوارم با کسی ازدواج کنی که لایقت باشه از ته دلم برات آرزوی خوشبختی میکنم😍

من نمیگم همسرم دوستم نداره چرا خیلی دوسم داره ولی با این وجود خیلی عذابم میده وخیلی دلمو میشکنه هنوز که هنوز برادرم میگه کاش لگد به بختت نمیزدی خیلی ناراحتم😭ببخشید دیگه نمیتونم جواب بدم اعصابم به هم ریخته میخوام یکم تو تنهایی خودم گریه کنم تا سبک بشم باز هم برات بهترین آرزوها دارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز