2777
2789
عنوان

ازدواج

349 بازدید | 35 پست

من 1 ساله با یه پسری اشنا شدم .از اولم قصدش ازدواج بود ولی خیلی بهش فرصت دادم برای جلو اومدن تاحالا کم وبیش هم با مامانش صحبت کرده ولی الان  من خواستگار دارم تا الان بخاطر این میگفتم نیان . ولی الان که بهش گفتم اعصابم خورده بابت ابن موضوع خواستگاره گفت یه چیزی میگم ناراحت نشو من نمیخوام تو هرروز با خوانوادت درگیر باشی و بهت سر کوفت بزنند . من خوشبختیتا میخوام .دوست ندارم بخاطر من معذور باشی و...منم گفتم مرسی که به فکرمی .گفت مسخره میکنی ؟ گفتم نه پس .دوباره هی پیام داد جی شدو مامانت زنگ زد گفت وتهش فقط گفت ای بابا 

اصلا الان نمیدونم باید چیکار کنم .نمیدونم دیگه محلش ندم یا سنگین باشم ؟ چیکار کنم ..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب مشخصه که ایشون امکان ازدواج یا کلا قصد ازدواج نداره. بزار بره پی کارش. روش نشده تا الان بگه. بنظرم باهاش کات کن

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣

تجربه میگه این ادما یا پا پیش نمیذارن و الان دارن مقدمه چینی میکنن (با جملاتی مثل من خوشبختی تو رو میخوام... لیاقتتت بهتر از منه و...) یا خیلی دیر جلو میان

به هیچ وجه فرصت دیگر رو از دست ندین نیاز هم نیست به پسره امار بدین بذارید بیان اگر خوب بود که بله میگید به پسرههم میگید خودت گفتی بهش فکر کن اگر نبود هم چیزی از دست نمیدی برگشتی جای الان فوقش الکی به پسره میگی نخواستم بیان یا اینکه واقعیت میگی بدردم نخورد

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@
تجربه میگه این ادما یا پا پیش نمیذارن و الان دارن مقدمه چینی میکنن (با جملاتی مثل من خوشبختی تو رو م ...

پس شما میگی فعلا به اون نگم دیگه زنگم نزن و اینا ؟ 

چقد شبیه زندگی من .

به منم همینو گفت که لیاقتت بیشتر.خوشبختیتو میخوام .منم حرفشو گوش کردم رفتم پی زندگیم بعد از یه سال دوست داشتنش پسش زدم سختم بود ولی خدارو شکر به خواستگارم جواب مثبت دادم الانم خیلی خوشبختم 

چقد شبیه زندگی من . به منم همینو گفت که لیاقتت بیشتر.خوشبختیتو میخوام .منم حرفشو گوش کردم رفتم پی ز ...

اون هیچ واکنشی نشون نداد وقتی خواستی ازدواج کنی ؟ من میدونم خیلی دوستم داره ولی الان اینقدر شرایط مالیش بد شده که میدونم یه دلیلش همینه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز