2821
2789

منم بااینکه میدونم فضای مجازیه واینجاهم محدودنکردن موقع عضوشدن که مردا نباشن

ولی اصلادوس ندارم توی تاپیکهامردباشه

حس بدمیگیرم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

اين سايت براي مادران و پدران 

ثانيا عضو هم نشه ميتونه بخونه 

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بااینکه میدونم فضای مجازیه واینجاهم محدودنکردن موقع عضوشدن که مردا نباشن ولی اصلادوس ندارم ت ...

خوب اين خودش باعث درغگويي ميشه كه با اسم زن بياد

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
منم بااینکه میدونم فضای مجازیه واینجاهم محدودنکردن موقع عضوشدن که مردا نباشن ولی اصلادوس ندارم ت ...

یه دختر چیزی مینویسه سریع همه اذیتش میکنن تو پسری فلانی الان که مرد هست هیچی به هیچی   

واقعا اصلا کار درستی نیس به نظرم اینگونه مرد ها مشکل دارن صد درصد وگرنه من تا حالا ندیدم چیزی بدرد بخور مردها باشه

شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید

عزیزم . سایت هیچ محدودیتی واسه مردا نذاشته . در هر صورت حتی اگه عضو هم نباشن همه میتونن بخونن . اصلا نمیفهمم این مشکل شدیدتون با حضور مردا واسه چیه 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

تا وقتی یه عده خانوم هستن که دفاع میکنن از حضور اقایون.

و سوال رختخوابی میپرسن و اقا میاد جواب میده.و اصلا هم براشون مهم نیست وضعیت همینه.

دیشبم شکایت کردم به خاطر تاپیک زلزله .یه حانوم گفت شما و خانومای باردار یه مدت نیان.سایت

دیگه ما باید بریم.مردها.مجردها دوست پسر دار..و اوناییکه داستان مینویسن.و شبکه خبر بیان اینحا😒

خوب اين خودش باعث درغگويي ميشه كه با اسم زن بياد

آره خیلیااینجورن وبااسم زن اینجامیچرخن

واقعاآدم جرات نداره کسی را اهنمایی کنه وحرف زنونه بزنه

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بحث من سر این نیس که میخونن یا نه کلا به چه هدفی عضو میشن اگر میخوان اطلاعاتشون بره بالا خب گوگل هست سرچ کنن همه چی میاد رفتن تو تاپیکای زنونه دیگه مرض هست

شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید
تا وقتی یه عده خانوم هستن که دفاع میکنن از حضور اقایون. و سوال رختخوابی میپرسن و اقا میاد جواب میده ...

مردها مجردها دوست پسردارها همه ميتونن با مسائل پزشكي بارداري ناخواسته و... مواجه بشن پس ميتونن عضو بشن مادامي كه حقوق شما رو ضايع نكردن

آره خیلیااینجورن وبااسم زن اینجامیچرخن واقعاآدم جرات نداره کسی را اهنمایی کنه وحرف زنونه بزنه

نه اصلا ازاون اقاام معذرت میخوام باز واقعا مرده که گفته مردم بعضیا بااسم زن میان اونا نامردن 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز