2777
2789

استارتر عزیز پس نتیجه می گیریم که کاربرها باید مراعات کنند و به قول مسی فوری گزارش بزنید به تاپیک های جنسی و شوخی جنسی و...

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
شما همونی نیستید که با پرخاشگری و رفتار زشت به کاربر زی زی گفتید :  اه بسه دیگه  حالمو ...

پرخاشگری نبود تبلیغ تاپیک تکراری تو تاپیک دیگران خیلی نادرسته. چندین بار بهش راجع به قبولی تو کنکور راهنمایی کردم اما همیشه یه بهانه میاورد. آخرم تو تاپیک بقیه میگه بیاین تاپیکم!

حالمو واقعا بد کرد. شما هر طور صلاح میدونی برداشت کن. مخاطب من اونجا هم شما نبودی که ریپلای کردی. حمل بار کینه و قضاوت فقط سنگینیش برای خودت میمونه، من برام فرقی نداره.

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دقیقا آخه نمیدونم واسه یه مرداینجا چه جذابیتی داره بی بی چک بارداری شیردهی درددل زنونه جاری م ...

همه به کنار .

جاری رو بگو   

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
پرخاشگری نبود تبلیغ تاپیک تکراری تو تاپیک دیگران خیلی نادرسته. چندین بار بهش راجع به قبولی تو کنکور ...

اصلا بحث کینه و قضاوت نیست که متهم می کنی و بار سنگین اتهام و دل شکستن رو حمل می کنی!! 

شما همه رو قضاوت کردی ، شکر خدا حافظه ام یاری کرد تا گوشزد کنم .

بهتره عبرت بگیرید نه اینکه عصبانی بشید یا پرخاش کنید ، چون نیتم خیر بود.

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
اصلا بحث کینه و قضاوت نیست که متهم می کنی و بار سنگین اتهام و دل شکستن رو حمل می کنی!!    ...

مشخصه 😂

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد