2777
2789
ولی من از رفتار زشت و پرخاشگری زنا تو این سایت ناراحتم تا حضور مردا! مرد کمه اما زنای اینجا اکثرا س ...

دوستم بخشی از رشد فرهنگ حذف کلمه خاله زنکه از صحبتامون

خواهشا نگیم و به بقیه هم توصیه کنیم نن، چون توهین مستقیم به خودمون هست

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد،،، تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد...
موقع ثبت نام گزینه ی مرد و زن دارن. یعنی از دید مسئولین سایت ، ورود اونا رسمی محسوب میشه.ولی خودشون ...

دقیقا

آخه نمیدونم واسه یه مرداینجا چه جذابیتی داره

بی بی چک

بارداری

شیردهی

درددل زنونه

جاری

موضوعات سیاسی ومذهبی هم که بحثش ممنوعه

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستم بخشی از رشد فرهنگ حذف کلمه خاله زنکه از صحبتامون خواهشا نگیم و به بقیه هم توصیه کنیم نن، چون ...

اتفاقا خیلی کلمه ی مفیدیه و عمق رفتارهای زشت رو نشون میده.

فرهنگ معین:

خاله زنک

( ~. زَ نَ) (ص مر.) (کن .) شخص دارای رفتار و گفتار مبتذل ، سخن چین و پی گیر موضوع های بی اهمیت و غیرجدی .

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
عقايدتون مثل شخصيتونو لازم نيست دهن بقيه رو باهاش بشوريد

عزیزم من نگفتم شما عقیده ی من رو بپذیر در ضمن این یک نظر من بود از دیدگاه اسلام پس هر کس دین داره این رو میپذیره من هیچ کاره ام

شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید
دوست پسرم قهر کرده. دوست پسر بعدی........ رابطه با دوست پسر... اینجور عنوان ها.خانوم جان.

یه دختر حدود یه ماه پیش پست گذاشته بود از طریق تلفن با پسری دوست شدم میخوام برم ببینمش تو پارک هر چی من و دوستان دیگه خطر بیهوشی و تجاوز رو بهشون گوش زد کردیم ریپلای می کرد من خوب می شناسمش اهل اینجور برنامه ها نیست ، دیگه از تاپیکش رفتم بیرون ، یادمه پسر خاص هم گفت نرو ولی ..... 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

عزیزم من نگفتم شما عقیده ی من رو بپذیر در ضمن این یک نظر من بود از دیدگاه اسلام پس هر کس دین داره ای ...

اولا اظهار تاسف كردين! در صورتي كه تو جايگاهش نيستين 

ثانيا راجع به سوالشون هم تعيين تكليف كردين اينم از فروو كردن مسواكتون داخل حلق ديگران 

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم

جدا نمیدونید خاله زنک توهین به خانمهاست😳

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
شما هم سعی کن عملا ازش پرهیز کنی

صد در صد که این کار و کردم همیشه رفتارم گویای این هست، شما اخرین جواب رو بده که حرف خودت رو نقض کنی عملا😉

روز خوش

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد،،، تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد...
چه میشه کرد. فرهنگ بودن تو سایت زنانه.و چیرای دیگه وقتی نباشه همینه

شاید هم مرد بود ، شما هم اون تاپیک رو‌ خوندین ؟ 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

صد در صد که این کار و کردم همیشه رفتارم گویای این هست، شما اخرین جواب رو بده که حرف خودت رو نقض کنی ...

خیلی خوبه. یکی هم سعی کنه خاله زنک نباشه نوعی رشد محسوب میشه.

وقتی این ویژگی در رفتار اصلاح بشه واژه ش هم کم میشه.

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
چه میشه کرد. فرهنگ بودن تو سایت زنانه.و چیرای دیگه وقتی نباشه همینه

جالبیش اینجاست که پسرا میگفتن نرو ولی دختر قبول نمی کرد 

ولی من از رفتار زشت و پرخاشگری زنا تو این سایت ناراحتم تا حضور مردا! مرد کمه اما زنای اینجا اکثرا س ...

شما همونی نیستید که با پرخاشگری و رفتار زشت به کاربر زی زی گفتید :

اه بسه دیگه  حالمو بد کردی از بس تاپیک زدی چطور تمرکز کنم ، استرس دار م و... !!! ؟؟؟

و دلش رو شکستی...

اول خودمون رو اصلاح کنیم و رفتارهای خودمون رو به دیگران تعمیم ندیم.

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها