2777
2789

بعد از دیدن کامنتای مشرق نیوز فهمیدم نصف کاربرها اقا هستند اونم از نوع خشک مقدس🤣

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
مردها مجردها دوست پسردارها همه ميتونن با مسائل پزشكي بارداري ناخواسته و... مواجه بشن پس ميتونن عضو ب ...

دوست پسرم قهر کرده.

دوست پسر بعدی........

رابطه با دوست پسر...

اینجور عنوان ها.خانوم جان.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوست پسرم قهر کرده. دوست پسر بعدی........ رابطه با دوست پسر... اینجور عنوان ها.خانوم جان.

بلاخره وقتي بخش عمومي درددل متفرقه قرار داده شده طبعا پيش بيني هم شده

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
واقعا من معذرت میخوام 

عزیزم قصد توهین ندارم . منظورم اینه وقتی در کل حرفامون و میتونن بخونن پس بهتره ماها مراعات کنیم تو مطرح سوالاو جوابا و خیلی حساس نباشیم

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
بحث من سر این نیس که میخونن یا نه کلا به چه هدفی عضو میشن اگر میخوان اطلاعاتشون بره بالا خب گوگل هست ...

مسائل رخت خوابی 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

ببخشید من واسه خانمایی که رابطه غیر شرعی دارن بعد اسمش رو گذاشتن دوستی هم متاسفم رابطه با نامحرم چه حرف زدن چه هرچی حرام هست لطفا اسمش رو دوستی نگذارید 

بعد چه راحت سوالاتشون رو هم مطرح میکنن که دوست پسرم رابطه میخواد و .... 

واقعا شرم آوره 

شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید
منم بااینکه میدونم فضای مجازیه واینجاهم محدودنکردن موقع عضوشدن که مردا نباشن ولی اصلادوس ندارم ت ...

موقع ثبت نام گزینه ی مرد و زن دارن. یعنی از دید مسئولین سایت ، ورود اونا رسمی محسوب میشه.ولی خودشون باید عقل  داشته باشن عضو نشن یا حداقل وارد بحث های زنانه نشن. 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
تا وقتی یه عده خانوم هستن که دفاع میکنن از حضور اقایون. و سوال رختخوابی میپرسن و اقا میاد جواب میده ...

من از حضور مردا دفاع نمیکنم . من میگم حتی اگه نباشن هم میخونن پس بهتره به قول شما سوال رختخوابی اصن پرسیده نشه . قبول کنین بعضی سوالا و موضوعات واقعا شرم اوره . .منم واسه زلزله و موضوعات شکایت کردم . شورش و در اوردن بعضیا با فرستادن عکسا

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

ولی من از رفتار زشت و پرخاشگری زنا تو این سایت ناراحتم تا حضور مردا!

مرد کمه اما زنای اینجا اکثرا سطح پایین و منزجر کننده هستن

بخش کمی هستن که بدون دعوا و خاله زنک بازی و ناله و ذکر مصیبت میان 

کاش فرهنگ رشد کنه اینجا

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

برای عضو.شدن و تاپیک زدن هیچ گروهی از آدمها ، مرد ، زن ، پسر ،مجرد ، باردار ، دوست پسر دار ، دوست پسر ندار و...دنبال انگیزه و دلیل نگردید چون اولا به کسی غیر از خودشون ربطی نداره دوما محدودیتی در قوانین عضویت سایت وجود نداره

من که همیشه برای تاپیکهای جنسی گزارش میزنم برام.مهم نیست استارتر مرد یا زنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
😂😂😂😂😂جالب بود. طرفداری از حضور اقایون توسط به خانوم. خوبه.موفق باشین.

والله من از اقايون طرفداري نكردم الان صحبت ما راجع به دوست پسر بود 

اما خوب ظاهرا بعضي خانمها راه رو اشتباهي امدن فكر ميكنن اينجا بايد جايي مثل حموم زنونه باشه! درصورتي كه عموميه بايد همونطور حرف زد و عمل كرد كه تو انظار عمومي انجام ميشه

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
ببخشید من واسه خانمایی که رابطه غیر شرعی دارن بعد اسمش رو گذاشتن دوستی هم متاسفم رابطه با نامحرم چه ...

عقايدتون مثل شخصيتونو لازم نيست دهن بقيه رو باهاش بشوريد