2777
2789
عنوان

کیا هر شب بیرونن و میرن دور دور

784 بازدید | 38 پست

خدایی خسته نمیشین!

یکی از نزدیکان من به جای اینکه به فکر پس انداز باشه خونشو بسازه و....دائم هر شب در حال دور دوره و بیرون ،رستوران یا...غذا میخورن. حقوقشونم تا آخر ماه نمیره باز پدر بازنشسته من که هشتش گرو نهشه باید پول بنزینشو بده تا بتونه بره سرکار! 

به مادرِ دخترم میگیم به دخترت بگو اینقدر نگرده و...میگه جوونن! پسرم حرف گوش نمیده.

به جای اینکه بیفته دنبال وامش و....پی دور دورن، شب و روزم که ور دل ما هستن خرج اضافه شدن. 

خدایی کسایی که مجردین چجوری شب و روز تحمل میکنید عروس یا دومادتون ور دلتون باشن، آدم راحت نیست.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

حالا زندگی اوناس ک کاری نمیشه کرد ولی پدرت نباید بده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 🤩🤩🤩🤩

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

معلوم نشد زن داداشتو میگی😂

الان طرفداران بی قیدو شرط عروس میان نصفت میکنن😁

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
حالا زندگی اوناس ک کاری نمیشه کرد ولی پدرت نباید بده

روانیمون کردن

پسر دوستن دیگه، حالا پسرشون زجرشون میده . با زن گرفتنش مریضمون کرد. نه پس انداز داشت نه خونه، حالا هم که اذیتمون میکنن شدن خرج اضافه. اصلا مسئولیت پذیر نیست، زنشم بچه مدرسه ایه از خودش بدتره

مام اوایل ازدواج همین بودیم هرشب بدون استثنا یا دور دور و ددر بودیم یامهمون داشتیم دوستامون میومدن خونمون 

ولی خب به مرور خودم ک بزرگترشدم یاد گرفتم چطور مدیریت کنم و اینکه اون ذوق و شوق اولشم از سرمون افتاد اوکی شدیم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خواهرشوهرشی😆😆عیب نداره سرشون به سنگ میخوره ادب میشن اولشه فعلا ذوق دارن

کی سرشون به سنگ میخوره

۵ ماهه عقدن! 

دخترِ به جای اینکه یکم به استایلش برسه اطرافیانش مسخرش نکنن هر شب تو رستوران و کافه‌اس.  برادرمم که نخود مغزه

روانیمون کردنپسر دوستن دیگه، حالا پسرشون زجرشون میده . با زن گرفتنش مریضمون کرد. نه پس انداز داشت نه ...

حدس میزدم کم سن باشه خانومش عیب نداره یکم مدارا کنید عاقل میشن

روانیمون کردنپسر دوستن دیگه، حالا پسرشون زجرشون میده . با زن گرفتنش مریضمون کرد. نه پس انداز داشت نه ...

عزیزم به شما ارتباطی نداره واقعا که تو این اوضاع گرونی و حقوقا کمکشون کنید . اشتباه اصلی رو شما انجام میدین اگر ندین کم کم درست میشن . مام اول عروسیمون همینجوری بودیم تا کم کم دستمون اومد 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
تو خرج کردنو پول نداشتنم زندگی خودشونه نباید توقع کنن از کسی

بله اگه درخواست نکنن و غرور داشته باشن و مدیریت 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸