2777
2789
عنوان

کیا هر شب بیرونن و میرن دور دور

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 38 پست

والا منم نامزدم در عقد ۲ سال و نیم. خرج اضافه نکردم با این اوضاع گرونی کمر همه شکسته فعلا یکم جهاز گرفتم و ۵۰ درصد خونم ساخته شده. دغا کنین برام. 🥰 شوهرمم پدر نداره رو پای خودش وایساده دعا کنین منم سرو سامون بگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیاتون چرا این طوری نظر میدین خب استارتر چیزی نگف کاملا هم حق گفته شاید اصلا با این تاپیک یکی ک در این شرایطه ب خودش بیاد راهشو عوض کنه..؟ ب نظرم یبار رک و پوست کنده به برادرت بگین ک همه خرجای مربوط ب خودتون خودت باید بدی ب ما ربطی نداره زودترم عروسی بگیرن برن خونه شون وگرنه شما رو دق میدن

من همه تاپیک هاتو خوندم عزیزم قلب ناآرامی داری برای خودت خوب نیست همه چیو خیلی سخت میگیری واقعا

آره من از دست خونوادم خیلی خسته‌ام. از دست همه خسته‌ام

خیلی عصبی و پرخاشگر شدم و حرص میخورم، خیلی دوست دارم مستقل بشم از خونه برم دیگه اقوام و...رو نبینم. از بچگی همه اذیتم کردن. همیشه سر پول تو خونمون دعوا بوده و دعواها و مشکلات خونوادم همیشخ جلوی منِ بچه بوده، منم حساس بودم از همون سن کم پنج سالگی درگیر مشکلاشون شدم و غصه میخوردم. همیشه هم همه مسخرم میکردن و هیچ وقت چیزایی که دوست داشتم رو نتونستم داشته باشم، همیشه بچه بزرگتر بودم و باید درکشون میکردم. کلی درس خوندم (و همیشه درسمم خوب بوده )که یه شغل داشته باشم و بتونم برم اما هیچ. دانشگاه دولتی بودم حتی پول کرایمم به زور بهم میدادن، پولم در حد بلیط اتوبوس بود. برا خریدن یه مانتو کلی دعوا راه مینداختن. 

الانم هر چی بهشون میگم این کارو نکنید، فلان تصمیم درست نیست بدبختیمون بیشتر میشه کسی بهم گوش نمیده. خودشون بیخیالن این منم که هم باید بشینم پای حرفای مادرم، هم حرفای پدرم و از مشکلات بگن. منم که تا صبح بیدارم و میبینم وقتی پول لازمن یا... چقدر آشفته و...میشن. داداشم میدونه اوضاعمون خوب نیست ولی بی مسیولیته و بدون فکر کاری کرد که مشکلات بیشتر بشه. 

واقعا خسته‌ام💔

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️