2777
2789
عنوان

کیا هر شب بیرونن و میرن دور دور

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 38 پست
دوست دارن زندگی خودشونه جانم...‌

آخه دردسراشون برا متست. از بس میگردن ماشین همش خرابه بابای بدبختم باید ببره درست کنه . ما خودمون کلا پنج تومن از حقوقمون میمونه و باید یه ماه باهاش سر کنیم،حالا خرج اینا هم اضافه شده.

بابای بدبختم باید بیفته دنبال وامشون، خودشون که هیچ

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

کی سرشون به سنگ میخوره۵ ماهه عقدن! دخترِ به جای اینکه یکم به استایلش برسه اطرافیانش مسخرش نکنن هر شب ...

انقد خشن راجع بهش نظر نده عزیزم کم سنو ساله

اگه میتونی با خودش صحبت کن یا باخودت ببرش بازار یادش بده چی بپوشه اگرم نمیتونی یکم تحمل کن خوب میشن یکم سنشون بالاتر بره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی سرشون به سنگ میخوره۵ ماهه عقدن! دخترِ به جای اینکه یکم به استایلش برسه اطرافیانش مسخرش نکنن هر شب ...

خداییش تو‌دوران عقد توقع چی داری؟

الان خوش نباشن کی خوش باشن؟ حالا بیرون نرن بیان ور دل خانواده هم یه جور حرف درمیاد

چقد تنگ‌نظری بده آخه 

بعدا انقد زندگی سخت میشه که وقت این کارها نمیمونه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

خداییش تو‌دوران عقد توقع چی داری؟الان خوش نباشن کی خوش باشن؟ حالا بیرون نرن بیان ور دل خانواده هم یه ...

ببین آدم عقد کرده دور و برم زیاده. اینا هر شب بیرونن هر شب. نه یه شب در میون. 

آخه دردسراشون برا متست. از بس میگردن ماشین همش خرابه بابای بدبختم باید ببره درست کنه . ما خودمون کلا ...

عزیژم ناراحت نشی تمام تقصیر برادرتونه..مرد باید مدیریت کنه .باید دنبال وامش بره ..سرکار بره بسته ب جیبش خرج کنه.. اصلا حمایت نکنین خب .. برادرتون یبار که سرکوب بشه سری بعد ب خودش میاد ... اصلا نمیخوام تبعیض قاعل بشم اما اون خانم نامزده ذوق داره و تو زندگی نرفته اقا باید زندگیشو فعلا جمع کنه بعد تو خونه خودشون دوطرفی جمع کنن

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
عزیژم ناراحت نشی تمام تقصیر برادرتونه..مرد باید مدیریت کنه .باید دنبال وامش بره ..سرکار بره بسته ب ج ...

آره خودمونم میدونیم مقصر برادرمت، عقل نداره. هیچ پولی نداشت سر خود رفت خواستگاری

اگه عاقل باشن تا یکی دوسال دیگه درست میشن . چون منم دوربرم همچین چیزایی هست . بهش یجوری بفهمون که به سر وعضعت برس یا ببرش بیرون بگو این تیپ بیشتر بهت میاد 

ببین آدم عقد کرده دور و برم زیاده. اینا هر شب بیرونن هر شب. نه یه شب در میون.

الان اوج‌خوششون هست 

طبیعیه 

توروخدا خاطره بد براشون نسازید بذارید خوش باشن

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

نداشتین زن نمیگرفتین برا برادرتون خیلی زشته آمار همه جا رفتنشون رو دارین

چون با اینکه عقدن کلا خونه خودمونن و کنارمون زندگی میکنن. میفهمیم کی میرن کی میان. 

ما نمیخواستیم براش زن بگیریم، با هم دوست شدن و یه هفته بعدش خونواده دختر همش دعوتش میکردن خونشون و ... داداش دیوانه و بی فکر منم میرفته، دیگه مجبور شدیم بریم خواستگاری چون ترسیدیم بلایی سر خودش بیاره.

کلا یه ماه با هم دوست بودن بعد عقد کردن

الان اوج‌خوششون هست طبیعیه توروخدا خاطره بد براشون نسازید بذارید خوش باشن

ما هم خونواده ای نیستیم که بزنیم تو ذوق کسی یا هار باشیم. من میام اینجا غر میزنم وگرنه جلو خودشون چیزی نمیگیم. اگه بداخلاق بودیم عروسمون شب و روز همش اینجا نبود. تا از مدرسه تعطیل میشه میاد اینجا 

ما هم خونواده ای نیستیم که بزنیم تو ذوق کسی یا هار باشیم. من میام اینجا غر میزنم وگرنه جلو خودشون چی ...

عزیزم تاپیک اخرمو میشه گزارش بزنی؟ مرسی گل

کاربری دست دونفره❤️