2777
2789
عنوان

اخه چشههه کاش بمیررررم

426 بازدید | 42 پست

این ریزش موی لعنتی بهتر نشد ک بدتر شد هربار دست میکشم چندین مو میاد دستم موهااام خیلیییی پرپشت بود ۱ سوم شده دارم دق میکنم کاش میموردم اینطوری نمیشد 

آزمایش کوفتی هم دادم همه چیم نرماله نمی‌دونم دیگ چ مرضی دارم مگ میشه سالم باشی مو مثل ابر بهار بریزه اخه چتهههه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تغذیه ات بده

مکمل مصرف کن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من زینکم تو آزمایش پایین بود خوردم بهتر شد . ولی اگه کف سرت همیشه جربه اسکراب کف سر بگیر هفته ای ی ب ...

زینکم نرمال بود کف سرمم خشکه خشکه 

استرسم ندارم فقط خوابم نامرتبه

مکمل چی خوبه شما تجربه دارید؟

بله

یونی زینک مصرف کنید یه ساعت قبل ناهار

آب و گروه غذایی فیبر و پروتئین بیشتر مصرف شه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
زینکم نرمال بود کف سرمم خشکه خشکه استرسم ندارم فقط خوابم نامرتبه

حتما خوابتو اوکی کن تاثیر داره

برای روتینم از اب برنج استفاده کن

مگه موهات چقدر کم شده؟ الکی حساس نباش.استرس هم باعث ریزش مو میشه

خیلییییی قشنگ حس میکنم

موهام انقدی بود ک همه میگفتن وای برو داخلشو بزن چقد زیاده 

حالا قشنگگگ یه سومش مونده

دختر من ریزش موی شدید داشت فقط شیره انگور و خرما اینا دادم بهش هر روز،درست شد،خودمم ریزش شدید دارم ولی جونم نمیگیره هر روز بخوام  بخورم

ریزش مو به خاطر کمبود ویتامین گروه ب هم هست فکر کنم،شیره انگور و خرما سرشار از ویتامین ب هست