بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سر خود به کسی قرص معرفی نکناسیباید در کنار چکاپ کلی،آزمایشات هورمونیو تیرویید هم بدی و جواب رو ببری ...
عزیزم مکمل ویتامینه و برای بدن لازم
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من ریزش مووحشتناک داشتم ب حدی ک دیگ موروی سرم نبودباردارشدم دکترازبس مکمل بهم داد خیلی کم شد خیلی خیلیاالان دوباره موهام برگشته ولی دکترگفت بعدزایمان تاسه ماه بایدادامه بدی ب مکمل خوردن والی گر میشی
اول برو موهاتو اگه بلنده کوتاه کن مردانه ای چیزی بزن دوم اینکه اصلا به موهات فکر نکن همین که همش فکر میکنی خودش استرس میاره و ریزش شوم اینکه هر چی هر چی به سرت نزن یه شامپوی گیاهی صبغ از عطاری بگیر فقط با همون بشور ماهی یکبار هم حنا و مورد بزن بزار سه ساعت بمونه کارای زیبایی مثل رنگ و فر و این چیزام نکن همینهارو رعایت کن ظرف دوسال خرمن داری رو سرت
تا آزمایش ندی متوجه نمیشی ویتامینت کمه یا به اندازه هستمثلا مصرف بی رویه ویتامین سی و ویتامین b12 مخ ...
حالا کی خواست بی رویه مصرف کنه؟
من از چیزی که خودم نتیجه دیدم اومدم گفتم
عجبا
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵