2777
2789
عنوان

اخه چشههه کاش بمیررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 42 پست
فقط سونو نکردم

سونو هم برو

باید ریشه ی مشکل رو پیدا کنی

وگرنه قرص و مکمل و .. هم انجام بدی در آخر باز مشکلت برمیگرده چون شما فقط سعی کردی صورت مسعله رو نادیده بگیری

سونو تخمدان یادت نره

چون کیست تخمدان باعث خشکی و موخوره و ریزش مو میشه

فقط و فقط شامپو کتوکنونازولببین ۵۰تومن بیشترم نی قیمتش یا یچی همین حدودولی ریزشت کم یا قطع میشهاگه ع ...

اونم رفتم بخرم نداشتن یه چیز داد اسمش کتوکنازول بود ولی مشابه اصل بدرد نخورد 

خودشو پیدا میکنم حتما

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط و فقط شامپو کتوکنونازولببین ۵۰تومن بیشترم نی قیمتش یا یچی همین حدودولی ریزشت کم یا قطع میشهاگه ع ...

اصلا خوب نیست

موهای من با اینکه چرب ریزشش بیشتر شد

اسی موهاش خشکه بدتره

دکتر واسه میکروب پوستی داده بود خیرسرش گند زد به موهام 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اونم رفتم بخرم نداشتن یه چیز داد اسمش کتوکنازول بود ولی مشابه اصل بدرد نخورد خودشو پیدا میکنم حتما

من کتوکرونازول ایرشا  رو خریدم

برا من خیلی خوب بود،ایرانی هم هست

حالا کی خواست بی رویه مصرف کنه؟ من از چیزی که خودم نتیجه دیدم اومدم گفتمعجبا

سر خود نباید دارو بخوری عزیزم😑

مشکل شما حتما کمبود ویتامین بوده که با مکمل حل شده

اما یکی که مشکلش مثلا از تخمدان یا هورموناشه بیاد مکمل مصرف کنه میشه مصرف بی رویه چون ریزش موهاش از چیز دیگه ای بوده نه ویتامیناش مخصوصا که استارتر گفت ازمایش دادم و همه چیز اوکی بوده

اونم رفتم بخرم نداشتن یه چیز داد اسمش کتوکنازول بود ولی مشابه اصل بدرد نخورد خودشو پیدا میکنم حتما

ببین مهم ترین عامل همون تغذیه مناسب خواب کافی و استرس نداشتنه

اینارو رعایت کن بعد یه مدت هرجای بدنت سلامته

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اصلا خوب نیستموهای من با اینکه چرب ریزشش بیشتر شداسی موهاش خشکه بدترهدکتر واسه میکروب پوستی داده بود ...

اتفاقا من موهام خشکه، خیلی خوب بود، خارش و پوسته ریزی کف سرمم خوب کرد، 

ولی در کنارش یه شامپو خوب هم استفاده کردم، بعدش ماسک مو میزدم

علائمی ندارع این کیسته تخمدان ک ببینم مشکوکم یا ن!

بعضیا پریود هاشون نا منظمه

بعضی ها ریزش مو و افزایش مو های زاید در صورت و چانه و اطراف سینه و شکم دارن 

بعضی ها جوش میزنه صورت و بدنشون

خلق و خوی بد و عصبانی 

درد شکم و تخمدان ها

اتفاقا من موهام خشکه، خیلی خوب بود، خارش و پوسته ریزی کف سرمم خوب کرد، ولی در کنارش یه شامپو خوب هم ...

اره واسه خارش تاثیر خوبی داشت

چجوری تحمل میکردی اون خشکی بعدشو؟ 

من خیلی کلافه میشدم 

دیگه دیدم داره میریزه بیخیال شدم

بعضیا پریود هاشون نا منظمهبعضی ها ریزش مو و افزایش مو های زاید در صورت و چانه و اطراف سینه و شکم دار ...

هیچکدومو ندارم 

دکتر پوست و مو و داخلی هم رفتم پرسیدن پریودات نامنظمه گفتم نه دیگ ننوشتن سونو