چقدر زندگیت شبیه منه غیر قسمت اعتیاد ، البته مادرشوهر تا فهمید سریع اومد خاستگاری ولی به بچه ها دیگش نگفت ، چون دخترا و پسراش راضی نبودن و این باعث شد بشه عغده و اینا من رو بچزونن، البته سردی شوهر و دخالتهای کل خاندان شوهر و خیانت های مکرر شوهر
خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
واقعاخیلی سخته خیلی از بچگی سختی کشیدم ازچاله افتادم توچاله خانواده شوهرم ازخونه پدریم بیشتربیشترعدا ...
مال منم یه جورایی مثل تو بود عزیزم با این تفاوت که میگفتن زنت چاقه و بچه دار نمیشه ، ولی بخاطر زیبایی چهره ام حسادت میکردن ، خدا بعد ۹ سال بچه بهم داد باباشون رو در آوردم شوهرم چسبید بهم الان کسی جرات نداره بگه بالا چشمت ابرو ، شوهرم رو جمع کردم و باهاشون قطع ارتباط کردم ، کلی خرج کردم لاغر شدم ، تیپ امروزی زدم با وجود زر اطرافیان شوهرم ، به پوست و مو اهمیت میدم ، صبح زود از خواب بیدار میشم به کلاس های ورزشیم میرسم ، هنر یاد میگیرم و دور زندگیم یه حصار محکم کشیدم ، شوهرم حسابی حساب میبره و تلافی قبل رو در آوردم ۹ سال ازشون خوردم از این به بعد از من میخورند، مادر شوهر زمین گیر شده ،میگن عروس آخری جمع کنه میگم به منچه به شما خوبی کرد هرچی بود از عزت و احترام و خورد و خوراکی و پول و طلا .... رفت برا شما الانم گند و کثافت مال خودتون
خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷